Nektek kik a kedvelt/kedvenc nem old school, amerikai rappereitek, akiket rendszeresen hallgattok?
Figyelt kérdés
Nekem kb. ők akiknek a számai rendszeresen pörögnek:
Kendrick Lamar
Joey Badass
J. Cole
Schoolboy Q
Tyler, The Creator
Earl Sweatshirt
Danny Brown
Vince Staples
Action Bronson
A$AP Ferg
ASAP Rocky
Travis Scott
Young Thug
Playboi Carti
21 Savage
Lil Uzi Vert
Donald Glover
Hopsin
Migos
Flatbush Zombies
Lil Yacht
D.R.A.M
Lil Dicky
Isaiah Rashad
Flatbush Zombies
Whiz Khalifa
Persze még van pár előadó akiket néha hallgatok, de a leginkább a fentieket követem.
A kérdés célja az is, hogy hátha találok pár általam kevésbé ismert rappert, akiknek a munkássága megtetszik.
2017. szept. 18. 19:39
1/5 anonim válasza:
Kendrick Lamar, Joey Bada$$, Tyler The Creator, meg Danny Brown a tieid közül nálam is megy. Rajtuk kívül ami modern hip-hopot rendszeresen hallgatok: Nujabes, Denzel Curry, Clipping, B L A C K I E, Die Antwoord, Death Grips, meg Run the Jewels (bár itt csak a formáció új, a két tag már régóta aktív).
2/5 anonim válasza:
Upsz, most nézem, hogy a Die Antwoord-dal nem tettem eleget az "amerikai" kritériumnak, sry
3/5 anonim válasza:
Eyedea, bár én alig hallgatok rap-et.
4/5 anonim válasza:
Tyler, The Creatort + Schoolboy Q-t párhuzamosan hallgatni istenkáromlás :D
Amúgy én Tyler, The Creatort hallgatok a legtöbbet (minden nap órákat :D), de az egész régi OF-et szeretem
Még Asher Roth, + A-F-R-O.
5/5 anonim válasza:
Leginkább Token, de ott van Joyner Lucas, Hopsin, Logic is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!