Ki miért szereti a BTS-t?
Kedves 1-es, hagyjuk már ezt a hülyeséget. Változnak az idők, nem tudom, feltűnt-e. Remélem lassan eltűnik ez az egész toxic masculinity dolog, pont az olyan gondolkodásúak miatt, mint te (megnyugtatlak, sokan vagytok), mert senkinek nem kötelező szélesvállú macsónak lennie egy hülye társadalmi ideál miatt:) A koreaiakról annyit, hogy sok fiúnak femininebb a felépítése, ezzel egy időben ugyanúgy vannak kigyúrtak, de úgyse nézel utána. Az emberiség meg, hacsak nem dob le valaki valamit vagy nem fogynak ki a készletek, a Földön lesz még egy darabig, mert ugye túlnépesedés van. Amúgy mi van FÉRFIAS rockerekkel? Én úgy vettem észre, hogy ha nem a zsíros hajú, magára semmit nem adó egyedekről van szó, akkor tök népszerűek a lányoknál.
Kérdező! Leginkább azért, mert szeretem a zenébe foglalt társadalomkritikát:)
Tehetség. Hang és látvány.
Egyéniségek. Egy családot alkotnak. Humorosak. De tudnak komolyak is lenni. Összetartóak.
Igazából nem is lehet különválasztani a zenét a személyektől, de legalábbis nem érdemes. Ők heten mind nagyon szerethetőek, a zenéik fülbemászóak, szóval... ARMYlát 4ever
Nem tudom leírni miért szeretem őket, úgy vésték magukat a szívembe 7-en,hogy észre se vettem
Egy pár perc alatt megszerettem őket, talán mert annyira odaadóak,szeretik a rajongókat, tehetségesek, és persze nem utolsó sorban helyesek is
Egyik bandához sem húz úgy a szívem mint hozzájuk,lehet és sőt tudom hogy evel minden ARMY így van,de én tényleg ezt gondolom róluk:')
Ők különlegesen különlegesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!