Valaki esetleg ki tudja deríteni mi ez?
Figyelt kérdés
Van 1 szám amit már nagyon nagyon régen hallottam de most eszembe jutott és szeretném ha meglenne. Lehet hogy most baromságokat fogok mondani de azért remélem valamit letudtok ebből venni: a számot egy fekete csaj énekli, és ha jól emlékszem a videó klippje egy katonai táborban vagy egy börtönben játszódik. a refrénre emlékszem ahol ezt éneklik férfiak (ezt az egyet nem a csaj) hogy lá lá lálálálá (tudom ebből sokat értettetek..:D) és utána valami olyasmit mondhat rá a csaj hogy "színön pojz, színön pojz áá"(picit énekelve). a stílusa rap lehet, még nagyon régen ment a rádió 1-en is. ha nem is tudjátok pontosan de sejtésetek van kérlek h küldjetek linket/neveket stb!:)2010. jún. 8. 23:27
2/3 anonim válasza:
Szerintem is az, amit az első írt.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen ezaz!:D Nagyon szépen köszönöm!
2010. jún. 9. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!