Ez egy felmérés lenne. Ha ti alapítanátok egy zenekart, az milyen lenne?
Úgy értem bömbölne a metáááál, vagy indie-módra fel-le rugózás lenne, esetleg beelesdézve folyós pszichedelikus, vagy valami füves rap/hip-hop közeli? ekizabáló elektronikus apokalipszis? tehetséges zenészekkeli teli jazz impró, vörösborral a zongorán? Esetleg mainstream pop, míg kokózik hátul a menedzser?
Részletezzetek nyugodtan, tökre érdekelne, hogy milyen álmok vannak a fejekben. Mit gondoltok a zenéről, és milyen célt szolgálna a zenétek.
Komolyzene modern köntösben. Tudom, nem a világ legeredetibb ötlete, főleg mostanában, de ez állna hozzám a legközelebb. A könnyűzenei műfajok többsége vagy hidegen hagy, vagy egyenesen taszít, kivétel pár metál műfaj. (A kifinomultabb zenét játszó/hallgató metálosok között amúgy feltünően sok a komolyzenerajongó. Rapperek, meg popzenészek között aligha ilyen az arány.)
Viszont a komolyzenét modern, ha úgy tetszik, könnyűzenei megközelítésben játszani számomra igen izgalmas.
Én leginkább vmi rock/metál zenekart alapítanék, ha lenne ilyesféle tehetségem :D Mondjuk inkább pasikból állnak a metálzenekarok, de nem baj :)
Ezt a 2 műfajt kedvelem legjobban, igaz, metálból a lightosabbakat, tehát pl nem a death metált
Az elektronikus zenét nem szeretem, ahogy a rapet sem, na meg vannak ezek a most felkapott, nyáladzós énekes(nő)k... Őket inkább hagyjuk
Ja és mindenképp lenne lényege, tartalma a dalszövegnek, ami vmilyen üzenetet hordoz és megfogja az embert (nem kell világmegváltó dolognak lennie). Szóval nem csak egy adott, pillanatnyi érzésről szólna
Metál az biztos, azon belül nem tudom. :D
Melodeath/black/symphonic/thrash
Esetleg heavy.
Ha énekes lennék, akkor death metal, mert szeretek hörögni, illetve nincsen szép hangom :( Meg nagyon szeretem a horror filmeket stb..., szóval a szöveg is menne :3
Ha viszont basszusgitáros, dobos, billentyűs, vagy valami egyéb hangszeren játszanék, akkor valami ütős rock, vagy metal együttesben szeretnék játszani.
Ha lehet valami különleges meg különböztetőt szeretnék (pl: egyenruha, maszkok, ünnepi viselet, vagy valami figyelemmegragadó), valami jó logóval/szimbólummal.
Valami lágy teázgatós thrash metál zenekart, köré meg egy egész mozgalmat szerveznék, rádióval, szórakozóhelyekkel, talán még a választásokon is indulnánk.
Ámen!
No meg így buliznánk:
https://www.youtube.com/watch?v=iwEf-1NkIpg
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!