Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudtátok, hogy feloszlik a...

Tudtátok, hogy feloszlik a Slayer?

Figyelt kérdés

Január 22.-én tették közzé, én mégis ma tudtam meg. Kedvenc thrash metal bandám... Hiányozni fognak. Persze, megértem a fiúkat, hogy már fáradtak, meg is öregedtek már, meg Jeff nélkül igazából nem is teljes a csapat, de én nagyon sajnálom. Ti mit szóltok hozzá?

(Egyébként ez nem kamu, ők maguk is bejelentették egyrészt, hogy a világ körüli turné után feloszlanak, másrészt meg több oldal is bejelentette, magyar és külföldi egyaránt).

2018. febr. 28. 21:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Tudtam.
2018. febr. 28. 21:13
 2/8 A kérdező kommentje:
És mit szólsz hozzá?
2018. febr. 28. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Érthető, hogy elegük van már belőle.
2018. márc. 1. 09:21
 4/8 Tom Benko ***** válasza:
Tudtam, még aznap olvastam. Egyrészt sajnálatos, másrészt viszont érthető: ennyire dinamikus zenét lassan nagypapa korúan már nehéz lehet játszani, a szövegek szintén kicsit furcsák lehetnek az ő szájukból.
2018. márc. 1. 10:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de megértem őket. Méltóságteljesebben vonulnak vissza mint a Metallica és Megadeth (amik szintén nagyon jó zenekarok, de már annyiszor lejáratták magukat, hogy az nem igaz...)
2018. márc. 4. 17:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Metallica? Megadeth? Azokról inkább ne is beszéljünk! Anthrax-ről úgyszintén!
2018. márc. 4. 21:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Természetesen olvastam én is,de nem feloszlanak, inkább nyugdíjba mennek.í

Nekem is az egyik kedvenc együttesem, volt szerencsém őket látni élőben kétszer is, sajnos már csak Jeff nélkül. Viszont Gary Holt is teljes mértékben passzol, és megállja a helyét az együttesben.

Már 36 éve nyomják és több mint 3000 koncertet adtak, valahol érthető, hogy szeretnének ők is pihenni. Ha minden igaz az utolsó turnéjuk egy hosszabb koncertezés lesz. Remélem Magyarországra is ellátogatnak a búcsúturnén.

2018. márc. 7. 23:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, a koncertjükön is voltam. Kár, hogy feloszlottak, de ahogy az előzőek is írták, legalább méltósággal vonultak vissza.
2019. dec. 25. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!