A Joy Division egy vidám zenekar, ugye?
Figyelt kérdés
A Floyd Pink családneve, a Radiohead egy újfajta iPod, a Slowdive-ot pedig úszásórákon tanítják.2018. febr. 27. 18:17
11/19 A kérdező kommentje:
Jobban, mint a beatkorszak.
2018. febr. 28. 11:13
12/19 anonim válasza:
A francba, zenerajongó létemre pont egy együtteses szójáték sem jut eszembe, olyan maximálisan elsütögették előttem a lehetőségeket...
Esetleg egy: A hónaljmirigy meg irigy.
13/19 anonim válasza:
Csak nektek, csak most.
14/19 A kérdező kommentje:
A 6-os válaszhoz szeretném hozzátenni, hogy arra is rájöttem, hogy Radiohead uralkodója King Crimson.
2018. jún. 15. 13:47
15/19 anonim válasza:
És ha King Crimsont leváltják, akkor Queen veszi át az uralkodó szerepét Radiohead-ben.
16/19 anonim válasza:
Pedig a Queens of the Stone Age még mindig aktív. Hihetetlen ez a zenei demokrácia!
17/19 anonim válasza:
Ezek angolul lesznek, de remélem, érteni fogjátok:
Help! There are Beatles in my room!
I should hang myself with a slip knot!
18/19 anonim válasza:
szépen odaba$ztátok mind tesókáim
19/19 anonim válasza:
Akartam volna írni egy kommentet de a telefonom nem bírta közölni. Biztos azért mert egy paranoid android.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!