Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért utálják ennyien az Aws-t?

Miért utálják ennyien az Aws-t?

Figyelt kérdés

Facebook-on ahogy olvasom a kommemteket,mindenhol csak gyűlölködés megy.A legtöbb ember szerint a daluk csak egy ,,artikulátlan kiabálás" ,pedig szerintem a Viszlát nyár ennél

sokkal több.Miért nem tudja az emberek többsége elfogadni,hogy nem csak popzene létezik,és a metál zenében is van érzelem.Szánalmas hogy ennyi sötét,szűk látokörű ember van az országban.Ti mit gondoltok erről?

2018. febr. 25. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Tudod a rock és metálosok közt is vannak olyanok akik a saját műfajukon belül nem bírnak egy adott bandát mert olyan stílusban nyomatják. Én is pl.csak a rockot szeretem,a pop meg ilyen electro izébizék kellemetlen zajok a fülemnek,de az ő zenéjük nem igazán jön be,semmi érzést nem vált ki,olyan semmilyen az egész. Most vagy headbengelek egy rock zenére vagy megfog a hangzása,hangulata és elmélyedek benne,ezeknél egyik sincs meg. Idegesítő és kellemetlen a zenéjük,nekem

Egy dalra viszont mondhatom,hogy jó és van is értelme,"Te is félsz".

2018. febr. 25. 22:09
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

Az ilyen típusú zene nagyon sok embernek nem tetszik, nem erőltetheted rá senkire, hogy szeressen valamit, ami egyébként távol áll tőle. Mások vagyunk, mindenkinek más tetszik, ezt el kell fogadni, ne húzd fel magad emiatt. És az azért nem igaz, hogy mindenhol csak gyűlölködés megy, sokan szeretik őket, és nagyon sok támogatást is kapnak, sőt sok új rajongójuk is lett.

Egyébként ha nem az AWS nyerte volna meg A Dalt, nem is kapna ennyi támadást. Minden évben ez van, a győztes kap hideget-meleget, akik szeretik istenítik, akik nem, vagy akiknek nem a kedvencük nyert, akkor jönnek a szokásos szövegek, hogy borzalmas, megint égni fogunk, stb. Majd lenyugszanak a kedélyek, foglalkozni sem érdemes velük.

Mikor először meghallottam a Viszlát nyár c. számot, nekem sem tetszett, mert alapból én sem szeretem az ilyen zenét, de az élő adások alatt megszerettem, és már azt nem értem, miért nem tetszett először :) Szerintem igazán különleges, ütős, és bármi lesz is Lisszabonban, én büszke vagyok rá, hogy ezt a dalt küldtük.

Az utóbbi hetekben már nagyon sok AWS számot meghallgattam, és szinte mindegyik nagyon tetszik, nagyon megszerettem őket.

Talán idővel majd mások véleménye is változik...

2018. febr. 26. 12:21
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Mert aki egy bizonyos zenei kulturális szint alatt áll, az csak a primitív popzenét képes megemészteni. Aki ért a zenéhez, az viszont tisztában van vele, hogy Rúzsa Magdi óta nem volt ilyen színvonalas magyar produkció az Eurovízión.
2018. febr. 26. 18:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Azt megértem hogy valakinek nem tetszik ez a stílus,de akkor indokolja meg.Mert azzal hogy odaböfögi egy facebook poszt alá hogy ,,katasztrófa." vagy hogy ,,ez nem zene",azzal saját magát minősíti.Szerintem a legtöbb ember végig se hallgatta a számot,csak mások véleménye alapján dönti el hogy neki nem tetszik.
2018. febr. 26. 21:38
 5/9 anonim ***** válasza:
18%

Figyelj én szeretem a rock, hip-hop és d&b zenéket.

És bevallom elsőre nekem sem tetszett, de most, hogy hallottam párszor nem rossz azért. Én sose követtem a Dal műsort, engem tavaly égettek ki mikor sálomálo dilomáló cigányt küldtek ki, na akkor fogtam a fejem és azt mondtam olyan égő hogy magyarként "ez" képvisel, hogy hihetetlen. Ahhoz képest ez egy hatalmas fejlődés, hogy végre rock kerül ki és rendes magyar emberek.

Amúgy sokan azért nem szeretik mert ha megnézed egy East Fest-re is 33ezer ember megy kb (tavalyi adat) abból kb 10ezer ember volt ott road,tankcsapda,stb koncerten, szóval nem csodálkozom hogy ennyi hideget kap mivel sokan csak a rádióban hallott f0st hallgatja, ilyet meg életében nem. Szerintem nem lesz lebőgés, de nyilván attól is függ mi lesz a felhozatal másoknak.

2018. febr. 27. 16:37
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

1. rivaldafénybe kerültek, mert megnyertek egy vetélkedőt

2. ezzel ők képviselik az egész országot egy európai versenyen (ami sosem a tehetségről szólt, hanem trendekről esetleg politikai népszerűségről).

Tehát az összes barlangi troll most előmászik és őket fikázza. Ha más nyert volt, azt fikáznák. Teljesen mindegy, csak hőbörögni lehessen.

Aki nem pályát tévesztett focihuligán, az a.) egy vállrándítással elintézi b.) ahogy te is mondtad, kulturáltan, összetett mondatokat használva meg tudja indokolni, hogy neki miért nem tetszik ez a zene. Ennyi.

2018. febr. 27. 19:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a zene amit ők játszanak az túl durva néhány embernek és nem tudják elfogadni hogy amit hallgatnak az nem popos hanem metál (ha pontos akarok lenni akkor metalcore de ezt most hagyjuk)! A viszlát nyárnak meg egy nagyon jó üzenete van és ha jól tudom egy interjúban elmondták hogy miről szól!
2018. máj. 6. 20:31
 8/9 anonim válasza:
55%

Én elmondom a saját véleményem miután hallottam Eurovízión a számukat. A srác énekhangja ratyi szerintem, viszont üvölteni úgy tud mint a sátán ( ezt bóknak szántam).

Lehet, ha az énekhangján kicsit javitana, jobban meghatotta volna az embereket. A zene ritmusban, beleélésben jeles.

2018. máj. 13. 11:59
 9/9 anonim ***** válasza:
55%

Mert átmenet a pop és a metal között. Valamiféle metalcorenak lehet belőni inkább.

Rockerek, metalosok ezt nyálasnak tartják, így leszólják a popzene rajongóknak viszont túl erős az ordítások miatt.

Egy szűk réteg van akinek ez a stílus jön be. Olyanoknak akik szeretik a dallamos zenét, de egy kicsit keményebb kivitelben.

2018. máj. 15. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!