Mi a zenei stílusod és miért?
kemény rock + metál minden mennyiségben!!
pl. most is ezt hallgatom (death metal) :
http://www.youtube.com/watch?v=XiONOj4nAqY
mert nem bírom a
-feka hadarást
-nyálzenéket
-érvágós panaszkodásokat
-megasztáros nyekergéseket
magyarán nem rossz a blues meg a jazz se de a fentiektől kifejezetten hányingerem lesz
Mivel én egy ember vagyok, nem egy zene, nincs zenei stílusom.
Komolyra fordítva:
Szvsz elég beszűkültnek kell lenni ahhoz, hogy valaki ilyen vagy olyan stílusúnak mondja magát. Hogy egy valamivel esetleg érthetőbb kontextusba helyezzem a kérdést: létezik olyan ember, aki csak és kizárólag egy stílusba tartozó filmeket néz meg? Felteszem a legtöbben mindenféle műfajban találnak kedvükre valót, ha nem annyira ostobák (már bocsánat), hogy elzárják magukat az új dolgoktól.
17:59
Na. Szóval a Bloodbath az nyilván elcseszettül jó. De azt nem igazán értem, hogy mire értetted, hogy miket nem szeretsz. Mert a leírt dolgokat kábé millió műfajra rá lehet húzni, sok esetben különböző metál cuccokra is.
18:01
Ez esetben pontosítok: Ki nem állhatom a 'divatzenéket' amiket mégis folyton a pofámba tol a média mindenhonnan. Például az a Hien, SP nyekergése, meg még sorolhatnám...
Az emo 'zenéket'. Tokio Hotel, No thanks
és a rap-et. Na jó azt nem olyan szélsőségesen :D
Másodiknak: nyilván ahogy az ember nem csak egyfélét néz, úgy nem csak egyfélét hallgat. De azért ha meglátom, hogy cicababák shoppingolnak a tévében, elkapcsolok, ugyanúgy, ahogy eltekerek a rádióban, ha egy Bikicsunáj következik. (Nem az eredetire gondolok, mert az szintén jó.)
Úgyhogy azért ne gondolj olyan nagyon beszűkültnek :D
emo, pop, rock...
teljesen mindegy, minden zenei stílust szeretek, de főleg az érzelmesebb emot, mert kifejezőek és mert... szeretem :)
Metalcore stb stb..
http://www.youtube.com/watch?v=yYnk6H5xn3E&feature=related
ISTEN ZENE!
Miért? Azért mert ez zene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!