Egy goth szokott hallgatni Marilyn Mansont?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy az illető nem ettől lesz goth és maga Manson sem az. Egyszerűen csak a zenéje tetszik, de nagyon.2010. jún. 8. 16:26
2/14 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert sok goth nem kedveli Manson bát. Jogosan, mert sokan összetévesztik a goth-tal.
2010. jún. 8. 19:45
4/14 A kérdező kommentje:
Akkor most kiegészíteném a kérdést:
A metallal mi a helyzet?
2010. jún. 9. 12:28
5/14 anonim válasza:
Ugyszin szabad, engem ismerőseim rocckernek modnanak még ha nem si tartom amgam annak. Kedvenceim közé tartozik a nirvana , SOAD, Edguy, Dragonforce, Gorillaz, chemical brothers, Bloodhound gang, children of bodom, Stratovarius, Tenacious.D stb láthatod azért különbözők is vanank itt.Szeretem az ilyen egyszámos bandákat is most meg perpil a 70-80 évek egyszámos bandáit halégatom amik akkor nagy sikerek voltak:D Mind1 mit hallgatsz, csak fos emo és tuc-tuc számokat ne hallgass és nem számít:D
6/14 A kérdező kommentje:
Rammstein, SlipKnoT és KoRn is beleillik a képbe?
2010. jún. 11. 19:55
7/14 anonim válasza:
Miért foglalkozol ezzel?
Azt hallgass ami tetszik. Ne akarj tartozni sehova.
Birka-nyáj effektus
8/14 anonim válasza:
Szerintem egy goth nyugodtan hallgathat Stravinsky-t is.
9/14 anonim válasza:
Nem kell egy stílusért megőrülnöd én pl szeretem a brutal death metalt meg a folk metalt is ami sztem ég és föld
10/14 anonim válasza:
Értelmetlen dolog ez a stílusra tapadás. Én kilázadtam magam jó metallal, aztán rájöttem hogy goára meg dnb-re sokkal jobb kajálni :))) Ma meg már volt a playlistben metalcore, jazz, és minimal is. Hacsak nem vagy germán harcos, nincs miért vérre vinni a rákendrólt. Minél több zenét szeret valaki, annál színesebb egyéniség válhat belőle a kiváltott érzelmek sokasága miatt. Minden hangulathoz más zene illik és nyílván vice versa, és ezt sokan nem fogják fel. Ezért lesznek általában az örök rokkerekből szakadt, blőd, obégató alkoholisták, a technovikingekből meg amfetaminfüggő buzeránsok (már elnézést) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!