Magyarország miért indul az eurovizión?
Figyelt kérdés
Annyira nem követem a zene választó vetélkedőt, de szerintem felesleges indulni, mert nincs olyan normális magyar zene amivel nyerni lehetne.2018. febr. 7. 21:40
1/3 anonim válasza:
4.-ek is voltunk (nem is olyan rég).....
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem azért nem kéne indulni, mert "nincs olyan normális magyar zene, amivel nyerni lehetne", hanem mert az egész vetélkedő már ránézésre is inkább politikáról szól, mint zenéről. Alapból nehezemre esik megérteni, hogy miért foglalkozik bárki tehetségkutatókban ülő zsűrik, meg díjkiosztó bizottságok értékítéletével...
3/3 anonim válasza:
Hidd el, az egész egy nagy manipulált baromság...A dalokba fektetett munkák nem érnek semmit, mert itt úgysem ez számít, hiába dalfesztivál. Khm...Nem véletlenül nem nyertünk még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!