Jobb lábas duplázó lábgépet át lehet alakítani bal lábasra?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy lehet kapni bal lábas duplázót, de sajnos ezek vagy vannak, vagy nincsenek, és színileg, kialakításilag, és árban sem feltétlenül felelnek meg az elvárásaimnak. Vannak elvileg olyanok, amikben a lábdobhoz rögzített részében csak meg kell fordítani a tengelyeket, a másodlagos pedálon meg ugye szinte semmi mechanika, azt simán meg lehet fordítani, és elvileg működik. Valaki hasonlóval próbálkozott már, vagy szedett-e már szét lábgépet?2018. febr. 6. 10:51
1/2 anonim válasza:
vegyél balosat. nekem is olyan van, emellett nem minden jobb lábast lehet átszerelni.
2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem próbáld meg értelmezni, amit leírtam. Köszi.
2018. febr. 10. 06:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!