Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen duplázó pedált vegyek?

Milyen duplázó pedált vegyek?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy Gibraltar 5611DB van nekem évek óta, de nem vagyok vele megelégedve. Mintha nem akarna engedelmeskedni. Nektek volt már dolgotok vele? Mi a véleményetek róla?

Le szeretném cserélni, de nem tudom milyet éri meg helyette vásárolni (márka, egy vagy dupla lánc stb). Ha le tudnátok írni a tapasztalataitokat azt megköszönném :)

2016. febr. 13. 15:13
 1/1 anonim válasza:
Axis Longboards, Pearl Demon Drive, Tama Iron Cobra, DW9000, Czarcie Kopyto ezek mind nagyon jó és testreszabható pedálok, az áruk viszont húzós. Nézegess dobosokat akiknek szereted a játékát. Persze ez nem garancia arra, hogy az ő pedáljuk be fog válni, de hát ilyen ez a pop-szakma!
2016. nov. 28. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!