Hogyan és mikor szeretted meg a kpopot?
Szóval én még elég új vagyok ezen a téren és lenne pár kérdésem ^-^
-hogyan találtál rá erre a műfajra?
-mi volt az első véleményed róla?
-első és mostani biasod?
-kedvenc fiu bandáid ?
-mit szeretsz a biasodban?
Ha valakit érdekel majd leírom én is;)
2010-ben, amikor középsulis lettem, néztem itthon az MTV Hungary-t és akkoriban szoktak pár k-pop klippet is bedobni. Szóval éppen a Beast - Breath című zenéjüket adták, és rögtön megtetszett a stílus. Mindig is nyitott voltam a zenei stílusokban, meg hát akkoriban nagyon sok japán zenét is hallgattam, szóval nem nagyon állt távol tőlem ez a kultúra.
Aztán kiderült, hogy az egyik osztálytársam is szereti a k-popot és lényegében ő vezetett be ebbe a világba. Mutatott nagyon sok zenét, aztán én is elkezdtem keresgélni, találtam sok bandát, sok zenét.
A legelső biasom G-Dragon volt, a mostaniak közül meg leginkább Shownut (Monsta X), Jooheont (Monsta X) és Taeyongot (NCT) emelném ki.
Kedvenc fiú bandáim:
Monsta X, EXO, BTS, UP10TION, 24K, BAP, Cross Gene, Block B, VIXX, Ikon, JBJ, TRCNG, és még sokan mások.
Igazából nem azért szeretem ezeket a bandákat, mert hú, de jól néznek ki a tagok, hanem azért, mert látom, hogy mennyire tehetségesek, szuper zenéik vannak, és hogy rengeteget dolgoznak azért, hogy bennünket rajongókat lenyűgözzenek és szórakoztassanak. Nem szeretem azokat az üresfejű tinilányokat, akik csak azért rajonganak egy adott bandáért, mert jóképűek a tagjai.
Szerintem nem ez a lényeg. A mai napig szeretem a k-popot, és szeretni is fogom.
23/N
Szia! Én már régebbóta ismertem a BTS-t, de nem szerettem őket, ki voltam akadva rajtuk.
Aztán néztem ilyen zenei slágerlistát és ott rátaláltam a BLACKPINK Kill This Love-ra, nagyon megtetszett, ezért több számot is meghallgattam tőlük és Blink lettem😄.
Nyilván feldobbott egy csomó BTS-es videó/Bangtan Bomb-ot/zenét. Gondoltam nem vesztek velünk semmit és a végén Army is lettem.
Az egyik Bangtan Bomb-ban (nem vagyok biztos benne) "átköltötték" a T-ARA Sugar Free-t Suga's Free-ra. A T-ARA-nak is utánna olvastam, és őket is megszerettem.
Sok videót néztem Főadmintól (Korean Musicbuster) és 2theA-tól, sokszor volt szó Twice-ról és AOA-ról és meghallgattam pár számukat, így Once és Elvis is lettem😂.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!