Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan és mikor szeretted meg...

Hogyan és mikor szeretted meg a kpopot?

Figyelt kérdés

Szóval én még elég új vagyok ezen a téren és lenne pár kérdésem ^-^

-hogyan találtál rá erre a műfajra?

-mi volt az első véleményed róla?

-első és mostani biasod?

-kedvenc fiu bandáid ?

-mit szeretsz a biasodban?

Ha valakit érdekel majd leírom én is;)

2018. febr. 4. 18:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

2016 májusán lettem kpopper:D

1. - Nekem egyik barátnőm mutatta, aki csak lapozgatott a Youtubeon, meglátott egy számot és megtetszett neki. Sajnos azóta ő eltávolodott a kpoptól, és csak akkor hallgatja, ha én is ott vagyok.

2. - Úgy gondoltam, hogy ez végre nem tömeg zene, de eleinte nem láttam benne mennyire különleges ez a műfaj. Azóta persze imádom.:)

3. - GOT7 BamBam ^^ Oda meg vissza vagyok érte^^

4. - GOT7, BTS, Monsta X, Big Bang, Winner, iKon, EXO, SHINee, Block B, Wanna One.

5. Imádom a kissé gyerekes kisugárzását ami olykor előtör belőle |Khm, nagyon sokszor xD|, olyan szinten fülbemászó a hangja hogy megőrjít, de komolyan. xD Ő volt az első a bandából, akire felfigyeltem és szimpatikusnak találtam. Nagyon tehetséges abban, amit csinál, helyes, és azért is tisztelem, mert kellően sok önbizalma van. Nyílván ez nem minden, nagyon hosszú lenne, miért is ő a boldogság forrásom. xD

Hm, én szívesen elolvasnám a te válaszaidat is^^

2018. febr. 4. 18:28
 2/13 A kérdező kommentje:

1.Ajánlották barátaim és egyből megfogott ez a stílus <3

2.IMÁDTAM

3.az első nekem Jimin volt (bár az első kpop bandám mégis az EXO de az annyira még nem ragadott el mint a BTS mondjuk) most ha a BTS-bol kene választanom mégis vagy V-t vagy Jungkookot mondanám. A mostani biasom SEVENTEENből Joshua^_^ és nagyon szimpatikusak a Stray Kids bol Felix , Hyunjin és Jeongin <3 nagyon várom már , hogy igazából debütáljanak (elég zavaros mert vannak zenéit de úgy vannak bejelentve , hogy csak ebben az évben kezdik)

4. Seventeen , Wanna one / Stray Kids/ Big Bang (valamiért nagyon szeretem G-Dragon Heartbreakerét is;)) néha BTS de nem vagyok túl nagy Army, Got7

5. Joshua: hasonlít a személyiségünk, érdeklődési köreink és először a SVT-bol Vernon volt a biasom (külsőre mentem...) ahogy belülről is megismertem a tagokat egyre közelebb került hozzám és mindent szeretek benne<3

Stray Kids: eszméletlen aranyosak és ugye olyan 16 körül vannak szóval még nagy jövő áll előttük ;)

2018. febr. 4. 18:42
 3/13 anonim ***** válasza:
46%

- Véletlenül, ahogy lapozgattam youtubon.

- Egyből éreztem, hogy ez nekem nem jön be.

- Ezt nem tudom mi.

- Nincs.

- Ezt sem tudom.

2018. febr. 4. 19:51
 4/13 anonim ***** válasza:
80%

2014-ben merő véletlenségből találtam rá :D Facebookon volt egy videó, amibe két gyerek táncolt a Troublamaker számára. Megtetszett a zene utána néztem, ajánlotta a YT a többit. Ami tetszett le is szedtem. A VIXX volt az első, akitől több számot szedtem le, aztán jött a B.A.P :D

Tetszett, bár amelyik. Zene terén mindenevő vagyok, így nem volt gond, hogy más nyelven énekelnek. Ami fura volt és zavart a sok smink a fiúkon, de megszoktam. Főleg, hogy nem mindegyik előadót sminkelik agyon. A túl cukiskodó bandák akkor se, és most se tetszenek. Másabb, mint pl az amerikai zene, de ház ez a jó benne. Itt is sok-sok stílusvan, ez tetszett.

A kedvenc bandám a B.A.P lett és most is az a mai napig :D Egyrészt mert zeneileg sokrétűek, pont nekem való. Másrészt eszméletlen szövegeik vannak, ami nagyon megfogott. No meg a live..nekem egy bandánál nagyon fontos, hogy énekel élőben. Ők mindig hozzátesznek valami pluszt, s eszméletlenek ettől élőben. A tagokat is imádom, YongGuk egy igazi példakép.

DaeHyun volt az első biasom, s azóta is ő :D

Kedvenc fiú bandám a B.A.P magasan. De a Top bandáim még az Infinite, JYJ tagok, FT Island. Szeretem még a Block B-t, Jay Parkot. De sok bandát hallgatok, viszont nem mindegyik nőt annyira a szívemhez.

Mit szeretek a biasomban? Hmm a hangját először is. Az nagyon megfogott. Eszméletlen mosolya van, a szemével is nevett, így elég csak egy kép, s én is mosolygok :D Vicces, néha kis troll. Imádja a BABYket és a B.A.P-t, ezt többször ki is emeli, sőt tetkója is van, amin a banda neve is szerepel

2018. febr. 5. 14:00
 5/13 anonim ***** válasza:

Már nagyon nem emlékszek hogy, vagy melyik videótól, de valahogy YouTubeon rábukkbantam a Girl's Day dalaira és ez keltette fel az érdeklődésem igazán.Utána ugye jöttek a többi bandák meg solósok:Hyuna, SNSD, Red Velvet, BigBang, 2NE1 és társaik. :D Ez még 2016 augusztusában volt.

Az első banda ami úgy igazán megfogott az a BTS volt, még mindig ők az UB bandám. :) (akiktől első dalom a Dope volt).Majd mikor több videót láttam róluk akkor nagynehezen arra jutottam, hogy Yoongit(Suga/Agust D) választom biasul.DE ez nem sokáig maradt így haha, habár még mindig nagyon szeretem őt is

Szóval, a legelső biasom Yoongi volt, most ha választanom kellene az UB-m Taehyung vagy Jackson(Got7-ből) lenne.Itt igazán nem tudok döntést hozni, szóval mindkettő :DD

Kedvenc fiúbandáim a Got7 (innen még imádom YoungJaet is ;; meg őszintén mindenkit), BTS, Monsta X, Shiee,BigBang..Nagyon szeretem még az EXO, Block B,Vixx, Day 6, N Flying, SuJu, Seventeen, Nct, CNBlue dalait is.

A lányoknál a BlackPink(itt biast is nehéz választani, mindenkit szereteek, majdnem mindegyik bandánál úgy vagyok haha), Twice, Girl's Day a kevencem, de szeretem még a Red Velvet, Miss A, Exid, 4 Minute, Pristin, IOI, 2NE1 AOA, és Loona dalait is nagyon.Na meg valószínűleg hagytam is ki a felsoroltak közül.

Solósok közül Jay Park, Jessi,Sunmi, Gain, Mad Clown, Lim Kim, IU, és a felsorolt bandákban levők (mint például RM, Taeyang vagy volt tagok mint CL, Hyuna) zenéit hallgatom.Róluk tudom nem kérdeztél, de nem hagyhattam ki a kedvenceim :D

2018. febr. 5. 23:54
 6/13 anonim ***** válasza:
3 éve animés vagyok, az osztályomban pedig van pár kpopper. Megnéztem mi ez az őrület, és megtetszett. Meg persze az is rásegített, h ázsiai dologról beszélünk, én pedig oda meg vissza vagyok Ázsiától.
2018. febr. 6. 02:19
 7/13 anonim ***** válasza:

2013 óta vagyok kpoper. Barátnőm mutattott pár számot (BTS - N.O, és No more Dream, és B.A.P - One shot) az utolsó fogott meg a legjobban.

Az első véleményem az volt, hogy másfajta "világ" ez, és nagyon megfogtak az MV-k, a koreók és a szövegek.

Huh.... Nem is tudom ki volt az első biasom, talán EXO Lay. Most meg már nehezen tudok dönteni, B.A.P Youngjae és EXO Chen akik nagyona szívemhez nőttek.

Sok van: EXO, B.A.P, Monsta X, SHINee, Infinite, VIXX, stb... (Ha elkezdeném sorolni estig írnám xD)

Legjobban a hangjukat szeretem, olyan tiszta és gyönyörű ♡ meg amikor Chen nevet az olyan aranyos meg vicces.

2018. febr. 6. 09:04
 8/13 anonim válasza:

én 2015 tavaszán lettem kpopper, de úgy igazán :D

az fogott meg benne, hogy teljesen más volt, mint pl. egy Selena Gomez vagy egy Ariana Grande szám. a fiúk nagyon szexik és szépek, a lányok ugyanilyenek voltak, menõ sminkekkel és ruhákkal, amikbõl nagyon nem jut ide, ezért itt, a kpopban élem ki magamat :D

nekem NAGYON, NAGYON SOK biasom van, de mindegyik bandából csak egy-egy. sorolom:

B.A.P- Daehyun

BigBang- G-Dragon

BTS- Jungkook

Twice- Tzuyu

Mamamoo- Hwasa

iKON- Bobby

EXO- Kyungsoo

SHINee- Jonghyun (nyugodjon békében :"(

Blackpink- Lisa

2NE1- CL (felváltak)

Monsta X- I.M.

Block B- Taeil

Seventeen- Woozi

emellett még vannak szóló kedvenceim is, mint pl. a BigBangbõl "kivált" G-Dragon, CL (úgyszintén), Jessie, Zico.

a legkedvencebb biasomnak mégis Jungkook-ot (BTS) mondanám, mert szerintem õ egybaz egyben tö-ké-le-tes, nem vitatom.

a kedvenc bandám a BTS, mert õket ismertem meg legelõször. igaz, mostanában több B.A.P-t hallgatok, de a BTS az én jó öreg kedvencem :33

OwO ha leírnád nekem privátba, akkor azt nagyon megköszönném :)

annyeong ❤❤

2018. febr. 10. 17:55
 9/13 anonim ***** válasza:

Youtube ajánlott talán valami bts számot, ha jól emlékszem és eléggé megtetszett, szóval utána néztem a dolgoknak.. Ez volt kb másfél-2 éve, azóta is imádom ezt a műfajt.

Ub-m nincsen.. Ahhoz túl sok mindenkit szeretek, inkább csak a kedvenc bandáimat irom le. 😅

Day6, ft island, block b, bts, epik high, Winner, Ikon, B.i.g.,big bang, wixx, madtown, stray kids, a.c.e,akmu,bigflo, astro.

2018. febr. 11. 20:03
 10/13 anonim válasza:

Előző év március eleje felé szerettem bele a BTS - Not Today című számába, azóta is a mindennapjaim része a kpop, és ezalatt nem csak a BTS-t értem. :)

Először az osztálytársaim által hallottam "komolyabban" a kpopról, bár ők csak pár számot kedvelnek, viszont ez is elég volt nekem ahhoz, hogy elkönyveljem magamban, hogy 'hm, igen. Ők biztosan kpopperek.' Igazából nem érdekelt akkor még a kpop, nem voltam nyitott rá.

Viszont az előző év elejei BTS comeback körül egy online játékban a barátnőm megmutatta nekem a Not Today-t, bár még most is nehéz elhinni, hogy rávett erre engem. :) (rossz szokásom, nagyon elutasító vagyok új dolgokkal szemben.) Nagyon megkedveltem, nem ilyennek képzeltem el a koreai zenéket, valahogy mindent Gangnam Style-félének gondoltam. :D Aztán szóltam az osztálytársaimnak, hogy mennyire tetszik a zene, és más is érdekelne (más csapatok mondjuk), végül két héten keresztül egymás szavába vágva magyarázták azt, amit tudnom kell a kpopról. :D Végül nagy army lettem, bias-t, bias wrecker-t, minden ilyet választottam magamnak, mert mindenhol ezt láttam, és gondoltam, hogy majd így én is a közösség tagja leszek. Igazából mostanában kezdtem rájönni, hogy attól, hogy mások szeretnek kedvencet választani, én nem szeretnék, olyan, mintha csak egy embert stan-elnék, nem pedig egy csapatot. Persze még mindig van, és lesz is, hogy valakit szimpatikusabbnak tartok a többi idol-nál, de nem kiáltom ki kedvencnek az egész bandából, nem tűnik helyesnek. Mivel mikor beleszerettem a kpopba, csak egy bandát ismertem, így onnan is lett az első biasom, Jungkook. Most már, ha csak BTS-re korlátozódok, Yoongi az, aki legközelebb áll hozzám, de mindegyikőjüket szeretem más-más dolgokért természetesen. Ha pedig az összes kpop bandára, mostanában a Monsta X maknae, Changkyun (I.M) az, akit úgy emlegetnék, hogy a hozzám legközelebb álló idol. Ugyanakkor a Monsta X-ből mindenkit imádok, de talán Changkyun az, akit szimpatikusabbnak találok jelenleg... aztán ha belefutok egy másik bandába holnap-holnapután, akkor talán változni fog, nem tudom.

Hú, kedvenc fiú bandáim... idősorrendbe próbálom tenni őket, ilyen sorrendben ismertem meg őket: BTS, EXO, GOT7, Seventeen, SHINee, Super Junior, SPEED, NCT (az összes unit), iKON, Monsta X, Big Bang, TVXQ, VIXX, HISTORY, NU'EST, INFINITE, CROSS GENE, Stray Kids... ennyi jutott eszembe hirtelen. :D

A biasomban (bárki is legyen az) leginkább a tehetséget keresem, a külső aligha számít. Ez esetben leginkább I.M-ről tudnék beszélni. A tehetség része mindenféleképp megvan, imádom hallgatni, ahogy rappel, főleg mivel eléggé mély hangja van, megnyugtat, vagy nem is tudom. :) az angol kiejtése is megőrjít, ahogy az is, ahogy táncol... nem sokan veszik észre egy Shownu vagy Wonho mellett, de szerintem eléggé jól táncol, és érzelmeket is visz bele. Ugyanakkor a 'külső aligha számít' itt kicsit meginog, mivel I.M szerintem nagyon jól néz ki, és abszolút vonzó szerintem. Emellett imádom a humorát, mint a Monsta X összes tagjának is. :) Ha van bármi kérdésed, akkor írj nyugodtan, és bocsi, hogy ide is egy regényt írtam. :D

2018. febr. 12. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!