Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 2018 ban még mindig ott...

2018 ban még mindig ott tartunk HOGY LEB-ZIZZUK AZT, aki JUSTIN BIEBERT hallgat? Lányok, ti ugye nem vagytok ilyen begyepesedettek? Járnátok ilyen fiúval?

Figyelt kérdés

Mondtam egy társaságba, hogy igen, nekem vannak spotify-on elmentve jb számok

erre: JÉÉÉÉÉÉZUSSSSSSS ÚÚÚÚRISTEEEEEEN BÚÚÚÚZAAAA

Komolyan még itt tartunk?!?!

Mondtam, hogy ok, gyerekkorában tényleg gáz volt, a "baby" meg ezk a zenék, de az újak közt van jó

ez csak olaj volt a tűzre, még jobban háborogtak

Friends, 2U, Love Yourself, I'll Show You, Hard 2 face reality, Sorry, Let Me Love You, What Do You Mean?

Ezek már szerintem jó számok. Hallgassátok meg őket

NA MEG AMIKOR MONDTAM, HOGY A YEARS&YEARS-nek is van jó zenéi... hát az totális KO volt..

És akkor mi van, ha meleg az énekese? Attól még én nem leszek az..

Ez a szám kifejezetten jó

https://www.youtube.com/watch?v=NYVg-V8-7q0

IT IZ DIJÁJŐŐŐR

Nem rossz zene na

2018. jan. 31. 18:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
2018. jan. 31. 20:10
 12/20 anonim ***** válasza:
2018. jan. 31. 20:11
 13/20 anonim ***** válasza:

De..justin BISZEX. Vannak videók is ahol csókolozik egy sráccal. Több fura felvétel is van. Na meg nincs nagy titokban. Még a meleg zászlót is posztolta a twitter oldalán. Ezt viszont az indexen olvastam még. Justin biszex.

Nem kiabáltam volna. Vöröslő fejem sincs. Nyugodt vagyok és nem vagyok őrült. Tudom,hogy sokan utálják és megőrülnek a féltékenységtől. Ez van b+:D

2018. jan. 31. 20:13
 14/20 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt is lesd meg

2018. jan. 31. 20:14
 15/20 anonim ***** válasza:

[link]

Ha egy hetero férfi így mászkálna egy szintén heteroval akkor..na..nem baj ha biszex. De nem kell le tagadni. Amikor nyilvánvaló.

2018. jan. 31. 20:16
 16/20 anonim ***** válasza:

[link]

KÉRLEK EZT NÉZD MEG :D ha ez nem elég bizonyíték. Egy pasival csókolózik meg minden..

2018. jan. 31. 20:18
 17/20 anonim ***** válasza:

Elég meredek lenne, ha valaki ennyitől biszex lenne. Csók nincs sehol sem.

Idióta 66%-os :D

2018. jan. 31. 20:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Nézd már meg a videót(kat)is! Vagy instagrammon. Twitteren is kiírta,hogy tanulmányozza a meleg zászló színeit.
2018. jan. 31. 21:39
 19/20 anonim ***** válasza:

Végig se olvastam a leírást, meg azt a shitshow-t, ami itt lement az eddigi válaszok során, csak megjegyezném, hogy normális ember

1. Nem ítélkezik másokról az ízlésük miatt

2. Nem használ szexuális orientációt, vagy nemi identitást sértésként.

A zene élvezetét senki nem tudja a személyes véleményével / rosszindulatával / idiotizmusával elvenni tőled, szóval ne is adj sokat azokra, akik ezt a kérdést inspirálták.

(Mindezt egyébként úgy mondom, hogy nem kedvelem se Bieber zenéjét, se magát az embert.)

2018. jan. 31. 22:12
 20/20 anonim válasza:
Én nem értem mások miért előítéletesek azokkal akik ilyen zenéket hallgatnak hisz ez csak egy zenei stílus és szerintem egy lányt sem zavarna. Emgem se zavarna hisz ha másnak ez tetszik akkor nem tudom a véleményét megváltoztani plusz ha egy lány szeret téged akkor elfogad úgy ahogy vagy.
2018. febr. 8. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!