2018 ban még mindig ott tartunk HOGY LEB-ZIZZUK AZT, aki JUSTIN BIEBERT hallgat? Lányok, ti ugye nem vagytok ilyen begyepesedettek? Járnátok ilyen fiúval?
Mondtam egy társaságba, hogy igen, nekem vannak spotify-on elmentve jb számok
erre: JÉÉÉÉÉÉZUSSSSSSS ÚÚÚÚRISTEEEEEEN BÚÚÚÚZAAAA
Komolyan még itt tartunk?!?!
Mondtam, hogy ok, gyerekkorában tényleg gáz volt, a "baby" meg ezk a zenék, de az újak közt van jó
ez csak olaj volt a tűzre, még jobban háborogtak
Friends, 2U, Love Yourself, I'll Show You, Hard 2 face reality, Sorry, Let Me Love You, What Do You Mean?
Ezek már szerintem jó számok. Hallgassátok meg őket
NA MEG AMIKOR MONDTAM, HOGY A YEARS&YEARS-nek is van jó zenéi... hát az totális KO volt..
És akkor mi van, ha meleg az énekese? Attól még én nem leszek az..
Ez a szám kifejezetten jó
https://www.youtube.com/watch?v=NYVg-V8-7q0
IT IZ DIJÁJŐŐŐR
Nem rossz zene na
De..justin BISZEX. Vannak videók is ahol csókolozik egy sráccal. Több fura felvétel is van. Na meg nincs nagy titokban. Még a meleg zászlót is posztolta a twitter oldalán. Ezt viszont az indexen olvastam még. Justin biszex.
Nem kiabáltam volna. Vöröslő fejem sincs. Nyugodt vagyok és nem vagyok őrült. Tudom,hogy sokan utálják és megőrülnek a féltékenységtől. Ez van b+:D
Ha egy hetero férfi így mászkálna egy szintén heteroval akkor..na..nem baj ha biszex. De nem kell le tagadni. Amikor nyilvánvaló.
Elég meredek lenne, ha valaki ennyitől biszex lenne. Csók nincs sehol sem.
Idióta 66%-os :D
Végig se olvastam a leírást, meg azt a shitshow-t, ami itt lement az eddigi válaszok során, csak megjegyezném, hogy normális ember
1. Nem ítélkezik másokról az ízlésük miatt
2. Nem használ szexuális orientációt, vagy nemi identitást sértésként.
A zene élvezetét senki nem tudja a személyes véleményével / rosszindulatával / idiotizmusával elvenni tőled, szóval ne is adj sokat azokra, akik ezt a kérdést inspirálták.
(Mindezt egyébként úgy mondom, hogy nem kedvelem se Bieber zenéjét, se magát az embert.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!