Rockerek! Ti körülbelül hány éves korotokban kezdtetek el ilyen zenéket hallgatni, és milyen előadóktól?
Figyelt kérdés
2018. jan. 29. 18:41
11/13 anonim válasza:
Apum hallgatta/hallgat Kárpátiát,Ossiant,Pokolgépet stb..
Nem nagyon szerettem régebben.kb 13 éves koromig.
Amikor elkezdtem hallgatni ilyen stílusú zenéket akko ezeket hallgattam/hallgatom:
Iron Maiden
Metallica
AC/DC
Led Zeppelin
Hammerfall
Marilyn Manson
Slipknot
Rammstein
A heavy metal a kedvencem.De imádom a power,trash és a black
metalt is.
12/13 anonim válasza:
14 évesen és a Pink Floyd/Beatles páros volt az első nagy szerelem. Sőt, igazából mai napig ők a kedvenceim (főleg a Pink Floyd, ami a legértékesebbet alkotta a rockzenében).
24F
13/13 anonim válasza:
Nekem szüleim kiskoromtól hallgattak Iron Maident, AC/DC-t meg sok mást és én mindig is szerettem de úgy igazán valamikor 17 körül kezdett el jobban érdekelni és 22 lettem mire meglett az első bakancsom meg bandás pólóm és kezdett kialakulni a stílusom. 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!