Magyar rap zenét hallgatók, szerintetek ki a jobb?
Lehet jó az AKPH, de nekem annyira nem jön be, mondják hogy ők igazi költők, elismerem őket, viszont nekem Steve Antal stílusa az ami igazán tetszik.
Idézet tőle: "Újabban, ha definiálnom kéne magam,akkor azt mondanám, hogy szövegíró vagyok. Nem MC, a költőtől pedig kilométerekre vagyok. Régen talán, de már nem érdekelnek a rímek. A szétfacsart mondatok. Nekem a sorok hangulata és a hangsúly a fontos. Arra törekedek, hogy kirázzon a hideg."
Én is szeretem Steve Antalt, és az AK-nál ezerszer jobb.
Amúgy az AKPH soha nem mondta, hogy ők igazi költők lennének, de Újonc az, hiszen már 3 kötete is megjelent :) Saiid pedig slammer, ami megint csak közel áll hozzá.
Amúgy én Akkezdetet azért szeretem annyira, mert szerintem ők hozzák a legjobban a rímelés a szövegvilág és a mondanivalót össze így egyszerre a legjobban, amiben picit fejlődhetnének azok a beatek, de itt MO-n még mindenki a 90-es években ragadt, és fikázza a new schoolt, holott 3 nevet nem tudna említeni, de ez zárójeles
Akit még szeretek az Mikee de ő sincs az AKPH szintjén mondanivaló téren a rímei meg nagyon szépek és technikásak de gyakran látszik a sorain hogy kb random szavakat mond egymás után csak azért hogy rímeljenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!