Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik a jobb? Továbbtanulásos...

Melyik a jobb? Továbbtanulásos kérdés (? ) (Szegedi, debreceni hallgatók, munkások, lakosok válaszát várom legfőképpen)

Figyelt kérdés

Tudom, nem ideillik de nagyon kellene a segítség és ezt a rovatot olvassák a legtöbben.

Nagyon elbizonytalanodtam egyetem választást illetően.

Az alapján szeretnék dönteni, hogy hol jobb a közösség és az oktatás. Csak Szegeden voltam nyíltnapon, de Debrecen közelebb van és képek alapján szebbnek is tűnik az egyetem...

Debrecen vagy Szeged???

2015. máj. 6. 16:25
 1/6 anonim válasza:
Szeged!
2015. máj. 6. 16:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Szegedet nem ismerem,

milyen szakra jössz debrecenbe?

szeged szebb város, de az anyagiak is fontosak

2015. máj. 6. 16:28
 3/6 A kérdező kommentje:

Bölcsészettudomány, anglisztika.

Az a helyzet, hogy amikor Szegeden voltam a BTK épületek, legalábbis ahol anglisztika óra van elég lepukkantak.. Csak az a baj, hogy nem tudok mihez hasonlítani..

2015. máj. 6. 16:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Szeged ráadásul kétszer olyan messze van mint Debrecen és, hogy oda eljussak át is kell szállnom Ceglédnél..
2015. máj. 6. 16:32
 5/6 anonim válasza:
Ha szegednek ennyi a hátránya, akkor mi a problémád? Bölcsészke...
2015. máj. 6. 16:35
 6/6 anonim ***** válasza:

na már most ha te minden héten haza akarsz járni akkor debrecen, amúgy debrecenből van szegedre közvetlen busszjárat nem kell elmenni ceglédig

azt nem tudom szeged milyen, de debrecenben sok az angol hallgató talán még az is debrecen mellett szól h van saját nyelvvizsga központja, nyelvvizsgája de ha ennyire nem tudsz dönteni gyere el debrecenbe és nézz szét

2015. máj. 6. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!