Egy elektromos gitárt szeretnék?
Már nézegettem interneten És gitározás, de 25 Európai nélkül kezdődik...
Szerintetek ez a gitár
megéri? [link]
Vagy inkább ezt vegyem meg? [link]
És muszály hozzá az erősítő?
Elnézést a hiba javítóért. Javítás:
Már nézegettem interneten gitárokat és 25 Ezer ft-nál kezdődik...
Ne vegye senki rossz néven, de 25-30 ezer forintért nem igazán lehet tisztességes gitárt kapni. Még a használt piacon sem. Nem mondom, ki lehet fogni néha jó ajánlatokat, de ritka. A tűzifa kezdődik 25 ezernél, nem a gitár.
A Behringer nem készít jó hangszereket. Legalábbis nem ebben az árkategóriában. Ez a DG meg valami ócska, kistestű Stratocaster kópia. Az legalábbis biztos, hogy nem David Gilmour signature :D
Inkább spórolj még egy kicsit és nézz körül a Cortok között:
És természetesen kell hozzá erősítő. Nem muszáJ (!), de jó ha van. Gondolom, hallani is szeretnéd magad. :)
Ez így felejtős.
15-20 körül bőven nincs még használható gitár, elektromos pláne nem. Minimum meg kellne háromszoroznod a rászánt összeget, és akkor az erősítő még sehol nincs.
És ha nem tudod, milyen zenéket játszanál, sok motivációd sem lehet. Így nem tudom, mennyi értelme és főleg realitása van egy hangszeren tanulásnak.
Őszintén szólva szerintem minimum jegeld ezt a projectet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!