Komolyabb Elektromos Cigi?
Figyelt kérdés
Üdv! van egy Wismec Presa 75w TC-m, ezt le szeretném cserélni egy komolyabb cuccra (Smok Mag Kit 225w)
Akinek SMOK modja van, vélemények? Hallottam 1x hogy a Smok Modok nem a legjobbak, ez igaz?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2018. jan. 4. 14:51
1/2 anonim válasza:
Szia! Én nagyon régóta használom az alien modom! :) Nagyon megvagyok vele elégedve, anno vettem egy kittel együtt, de alapvetően elvagyok vele, korábban volt egy kis szir-sz@r ego-m, én a smok-nak köszönhetem, hogy letettem a cigit!:) Semmi problémám nem volt vele idáig, talán annyi, hogy ha nagyon intenzíven szívom, akkor picit mintha a mod melegebb lenne, de teljesen tűrhető! Én a smok-ot mindenképp ajánlom, ismerősömnek egy v8 Stick van azt hiszem, de az is teljesen jó! :)
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem ezzel a Wismec Presa 75w TC-vel sikerült leraknom a cigit:)
Csak már újabb kéne, mert ez nem mai gyártmány és a kijelzőm is halvány:D
Nekem is szokott melegedni a Mod valamint a tank ha sokszor egyfolytában szívom!:)
2018. jan. 5. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!