Hol tudnék hallgatni/venni veszteség mentes zenéket? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Üdv! Veszteség mentes zenét, azaz tömörítetlen nyers formátumu zenét hol tudnék hallgatni/venni?
A spotify, google play zene tömörített formátumokat használ?
2018. jan. 14. 21:06
1/2 anonim válasza:
HD Tracks, Bandcamp, ha hajlandó vagy időt szánni rá, megveszed CD-n, és rippeled lossless-be
Amit én szoktam csinálni, az az, hogy megveszem az adott albumot valahol, majd máshonnét letöltöm lossless-ben. Így támogattam is az előadót, és én is megkaptam amit szerettem volna. Arra kell csak figyelni, hogy néhány előadó elérhetővé teszi lossless-ben is a műveit, akkor azt illik megvenni, még ha drágább is.
2/2 anonim válasza:
A Tidalnak van egy Hi-Fi elnevezésű lossless csomagja havi 20 euróért, valamint elvileg a Spotify is már teszteli ezt a funkciót, de az még nem eléhető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!