Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha Ringo Starr megkapta a...

Ha Ringo Starr megkapta a lovagi címet, akkor Brian May miért nem?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy a Beatles a világ mindenidők legnépszerűbb együttese de Ringo Starr soha nem volt vezéralakja a Beatles-nek, nem tűnt ki úgy, mint Sir Paul Mccartny vagy John Lennon. Többtagú bandánál óhatatlan az, hogy valaki ne tűnjön ki, és Ringo Starr nem tűnt ki.

A Queenben pedig Brian May volt a vezető gitáros és nem John Deacon. Freddie mellett ő írt még dalokat, de tudom: az Another One Bites The Dust c. dal pont Deacon szerzeménye.

Folytatva Freddie volt a vezéralak, de May volt az, aki a halála után még nem adta fel a Queen-t míg pl. Deacon kilépett.

Szerintem Brian May a Queen-nel legalább akkora életművet letett az asztalra, mint a Bee Gees is és hiányolom az ő lovaggá ütését is.

Előre is köszi! :)

2018. jan. 10. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ami késik...
2018. jan. 10. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Úgy legyen !!! :)
2018. ápr. 14. 22:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezt naponta megkérdezem magamtól, hogy vajon Brian miért nem lovag még. Parancsnoki címe az van. És ha figyelembe vesszük az életét... persze, a zenéje örök és halhatatlan, már csak ezért is megérdemelné a lovaggá ütést. DE! Mindemellett egy tökéletes példakép is, nem egy botrányhős. PhD-je van asztrofizikából, sikeres csillagász (NASA-nak is dolgozik), nagyon jó sztereofotós (ebben az irányban is értékes kutatásokat végzett/végez), és számomra ami a legbecsülendőbb: elkötelezett állatvédő/mentő, saját állatvédő szervezettel.

Minden tiszteletem Sir Elton John-é és Sir Paul McCartney-é, nagyon szeretem őket. De összességében nézve Brian May szerintem sokkal többet letett az asztalra, mint amit ők valaha is fognak. :)

Szóval, hajrá Brian, és gyerünk már, II. Erzsébet! :D

2019. ápr. 7. 16:33
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
Ringo megérdemelte
2021. jan. 29. 18:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A 4esnek üzenem persze hogy megérdemelte, mivel a Beatles minden idők legnagyobb bandája volt, itt jobban arra irányult a kérdés hogy mivel Ringo "csak" dobos, volt addig a Queen (ami szintén a világon benne van a 10 legnagyobb bandában a világon) miért nincs benne a zeneszerző Mercury után a frontman Brian May is...mert ha úgy vesszük a Queen-ben mint a négy tag szerzett zenét is..
2021. febr. 4. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!