Ha Ringo Starr megkapta a lovagi címet, akkor Brian May miért nem?
Értem én, hogy a Beatles a világ mindenidők legnépszerűbb együttese de Ringo Starr soha nem volt vezéralakja a Beatles-nek, nem tűnt ki úgy, mint Sir Paul Mccartny vagy John Lennon. Többtagú bandánál óhatatlan az, hogy valaki ne tűnjön ki, és Ringo Starr nem tűnt ki.
A Queenben pedig Brian May volt a vezető gitáros és nem John Deacon. Freddie mellett ő írt még dalokat, de tudom: az Another One Bites The Dust c. dal pont Deacon szerzeménye.
Folytatva Freddie volt a vezéralak, de May volt az, aki a halála után még nem adta fel a Queen-t míg pl. Deacon kilépett.
Szerintem Brian May a Queen-nel legalább akkora életművet letett az asztalra, mint a Bee Gees is és hiányolom az ő lovaggá ütését is.
Előre is köszi! :)
Ezt naponta megkérdezem magamtól, hogy vajon Brian miért nem lovag még. Parancsnoki címe az van. És ha figyelembe vesszük az életét... persze, a zenéje örök és halhatatlan, már csak ezért is megérdemelné a lovaggá ütést. DE! Mindemellett egy tökéletes példakép is, nem egy botrányhős. PhD-je van asztrofizikából, sikeres csillagász (NASA-nak is dolgozik), nagyon jó sztereofotós (ebben az irányban is értékes kutatásokat végzett/végez), és számomra ami a legbecsülendőbb: elkötelezett állatvédő/mentő, saját állatvédő szervezettel.
Minden tiszteletem Sir Elton John-é és Sir Paul McCartney-é, nagyon szeretem őket. De összességében nézve Brian May szerintem sokkal többet letett az asztalra, mint amit ők valaha is fognak. :)
Szóval, hajrá Brian, és gyerünk már, II. Erzsébet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!