A Beach Boys miért tűnt el ennyire?
Figyelt kérdés
Pedig a hatvanas években a Beatles népszerűségével vetekedtek és a Pet Sounds a világ egyik rock albuma.#rock #metál #John Lennon #Beatles #The Beach Boys #Brian Wilson #Dennis Wilson #Mike Love #Alan Jardine #Carl Wilson
2016. nov. 4. 19:53
1/13 A kérdező kommentje:
A Pet Sounds a világ egyik legjobb* rock albuma.
2016. nov. 5. 16:31
2/13 anonim válasza:
Túl gyorsan adták ki a lemezeiket a 60-as években. Kiégtek művészileg, és megromlott a tagok közti viszony. A dobos halála után már csak vergődtek, a szakma lehúzta az új albumaikat. És persze változott az emberek izlése, az igénytelenség uralkodik. Justin Bibert, Nirvanát és egyéb szörnyűségeket hallgat a nép, a jó zenéket meg leszarják. Meg aztán ha jobban belegondolunk, azok akik a Beach Boys fénykorában voltak fiatalok, már eléggé megöregedtek. Ha még élnek is, örülnek ha a sarki kisboltig el tudnak menni, koncertre meg főleg megterhelő lenne nekik. A Beatles is hasonló sorsra jutott volna ha egyben marad.
3/13 anonim válasza:
Hát nem tudom, én szeretem a rockzenét és próbáltam megbarátkozni a zenéjükkel, de az I Get Around-on és a Wouldn't it Be Nice-on kívül egyik számukat sem tudtam megkedvelni. Ez valószínűleg azért, mert a Beach Boys túl pop-os és én nem nagyon szeretem, inkább a keményebb zenéket szeretem még abból a korból is. Hogy miért tűntek el ennyire? Hát a 60-as évek zenéjének nagy része eltűnt, szóval...
4/13 A kérdező kommentje:
A Beatlest szereted?
2016. dec. 30. 18:56
5/13 anonim válasza:
4: Igen, de inkább csak a rockosabb számaikat mint a Helter Skelter, Revolution, I Want You (She's So Heavy), Birthday, Paperback Writer, Day Tripper, Yer Blues, Get Back, Don't Let Me Down, Something... tehát inkább amelyeket későbbi szakaszaikban gyártottak, a korai albumaikat is szerettem, de mostanra túl sok hard rock/heavy metal-t hallgattam hogy azokat ugyanúgy megtudjam hallgatni mint 1,5 éve...
6/13 anonim válasza:
Nekem pl. a Don't Worry Baby számuk tettszik.
7/13 anonim válasza:
Youtube-on az első négy The Beach Boys találat 10 000 000 nézettség körül van, az első 14 000 000 majdnem.
Ez miért számít "eltűntnek" egy 60-as évekbeli bandával kapcsolatban?
OK, a The Beatles első 20 találata 10 000 000 nézettség felett van.
Pl. a Quimby Most múlik pontosan most tart 8 milliós nézettségnél! :-)
8/13 anonim válasza:
* Nekik úgy lehet nem is lesz soha több 10 millió közeli számuk és még hány külföldi együttes van így...
50 év múlva egydalos szerzőként ismerik majd őket...
A The Beach Boys nagyobb slágereit, pedig még 100 év múlva is meghallgatják millióan.
9/13 anonim válasza:
A magyar zenékkel felesleges összehasonlítani.
10/13 anonim válasza:
9.: Ez igaz, de sok hasonló angolszász zenekar is volt és a lényeg szerintem az, hogy 50 év múlva hányan hallgatnak, még valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!