Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki felismeri ezt a soundtr...

Valaki felismeri ezt a soundtrack-et (Doktor House)?

Figyelt kérdés

Adott ez a zene, ami a Doktor House egyik részében hallható:

[link]

A gond az, hogy pár éve láttam már ezt az epizódot amikor először kezdtem el végignézni a sorozatot. Így meglehet az is, hogy pont, hogy innen ismerem.

Így az a kérdés, hogy ez egy, a sorozathoz komponált zene (vagy főtéma feldolgozás), vagy egy különálló dal, amiben én reménykedek és akkor a kérdés, hogy mi a címe?

(Remélem kapok rá egy választ mielőtt szerzői jogok miatt törlik a feltöltött viedeóm)

Előre is köszönöm!

2018. jan. 8. 15:47
 1/2 anonim válasza:

Szia! Sajnos némi kutatás után csak arra jutottam, hogy a legtöbb ehhez hasonló, zongorás soundtracket Jon Ehrlich és Jason Derlatka írta, de sehol nem találni eredetit, minden felvételben hallatszik a maga a rész zöreje.

Thomas Newman műveinek volt nagy hatása az írókra, több zene is hasonlít:

Newman (American beauty): https://www.youtube.com/watch?v=_8sOXRIqUvw

House: https://www.youtube.com/watch?v=UxB8r7wFQQo

Bocsi hogy csak ennyit tudtam segíteni. :/

2018. jan. 23. 22:10
 2/2 A kérdező kommentje:

Azta! Bárcsak minden válaszoló ilyen alapos lenne, mint te voltál!

Miután újra kiraktam a videót, körbenéztem, amennyire csak tudtam és ezekre az információkra találtam én is. Viszont ehhez tényleg szükség volt egy kis utánajárásra, nem lehetett csak hasraütés-szerűen válaszolni, úgyhogy köszönöm!

A végkifejlet pedig az, hogy lehetséges, hogy ez a téma csak úgy megragadt bennem a sorozatból, mert tetszik. Vagy a másik lehetőség ami eszembe jutott, hogy kevertem a Remember Me című film, valamilyen szinten hasonló zenéjével: [link]

2018. jan. 26. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!