Mi lesz eztán a SHINee-val? Felbomlanak? Vagy keresnek valakit? Vagy ennyien folytatják?
Figyelt kérdés
Véleményem szerint ha nincs JongHyun, nincs SHINee sem. 😢😓😭
Sosem lesz már ugyanolyan. JongHyun hanga nélkül már semmi sincs. 😭😶
2018. jan. 6. 08:26
1/7 Bisztrai Teodóra válasza:
Szia! Persze a SHINee már sosem lesz ugyanolyan...
Viszont szerintem még várnak egy kicsit a dologgal (hogy a neten elcsituljon) és utána fognak kiadni egy hivatalos sajtóközleményt, amiben ismertetik a SHINee toábbi döntéseit!
Remélem tudtam segíteni!
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm szépen!
2018. jan. 7. 18:01
3/7 SEHUNTBB válasza:
Nem bomlanak fel, negyen folytatjak tovabb. Nemsokara uj koncerten vesznek majd reszt, szerintem ez meg kicsit korai lenne Jonghyun miatt.
4/7 SEHUNTBB válasza:
Nem bomlanak fel, negyen folytatjak tovabb. Nemsokara uj koncerten vesznek majd reszt,bar zerintem ez meg kicsit korai Jonghyun miatt.
5/7 A kérdező kommentje:
Az már nem is SHINee... 😭😢
2018. jan. 14. 07:55
6/7 anonim válasza:
Dehogynem SHINee,én bizok benne hogy 4-en is sokra tudnak még menni,ott van Taemin,neki is nagyon jó hangja van,egy igzi gyöngyszem,meg mindegyik tehetséges,én imádom őket ígyis,de az tény hogy Jonghyunnak volt a legjobb hangja! erősnek kell maradnia mindenkinek:)! Jonghyun nem úgy akart elmenni hogy aztán mindenki szomorkodjon utánna,csak gondolj bele,neki ott sokkal jobb már,nincs szorongás,nincs aggodalom,nincs depresszió.Szerintem biztos boldog most,és fentről nézi a tagokat hogy a gyász ellenére is,és a szomorú tény ellenére is erősek maradtak,ezért tisztelem a többi tagot,mert kiálltak még a legnehezebb időkbe is.Ne feledkezzünk meg a fanokról sem,ránk is lenéz,és bisztos boldog hogy ennyien imádják őt,annak ellenére hogy ő már nincs többé:(
7/7 anonim válasza:
A mostani koncerten is (csak ezt a videót láttam) kint volt egy mikrofon állvány Jonghyun-nak, hogy még mindig a csapat tagjának tekintik Őt. De persze ettől nem lesz minden a régi. Megtörtént, és bízzunk benne, hogy egy jobb helyre került és onnan támogatja a csapatot.
You did well ♡♡
Itt a videó (nem a legjobb, de azért mégis): [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!