Milyen gitárkombót vegyek?
Hát, az mindig kihívás, mikor metál hangzást szeretnénk szobahangerőn, kis teljesítményen. Ilyen esetben én vagy valami tranzisztoros vagy modellezős kombót szoktam ajánlani, mert ezeknek alacsony hangerőn is teljesen vállalható a hangjuk.
Peavey VYPYR vagy a Bandit széria, ezekkel nem tudsz melléfogni. Igen, a Bandit az 100 Watt, de szobahangerőn is jól szól, tapasztalat.
Esetleg Line6 Spider szária, gyakorlásra ez sem rossz, de itt azért már hallani a "kompromisszumot". :)
Aztán nemrég jött ki a BOSS Katana, erről nagyon jókat hallani, olvasni. Igen, 50 Watt, de lehet felezni 25-re és 0.5-re is. :)
Illetve vannak még otthoni gyakorlásra az ilyen fejhallgatós megoldások. Nem próbáltam, nem tudom milyen.
Illetve olyat is lehet, hogy veszel egy hangkártyát és stúdiószoftverben, pluginekkel varázsolsz metál hangzást. Meglepően jó hangzásokat ki lehet tekerni már ingyenes pluginekből is. Ha van kedved/időd kicsit megismerkedni a stúdiószoftverekkel, akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!