Mi a helyzet a Slipknottal?
Figyelt kérdés
Feloszlottak, vagy miért nincsenek mostanában új zenéik? Bezzeg Corey másik bandája a Stone Sour szórja a zenéket...
Mi történt velük? Miért van ez?
Ha még aktívak lesz Európán belül turnéjuk?
2017. dec. 27. 19:35
1/4 anonim válasza:
Nem oszlott fel lehet hogy albumon is is dolgoznak csak nem szpojlerezik le.es nagyon sok turnejuk lehet telt hazzal en?nagyon szeretem a bandat:)
3/4 anonim válasza:
A 2004-es Vol.3 óta ritkán adnak ki albumot. Jött a 2008-as All Hope is Gone, és utána a Gray Chapter jött 2014-ben.
4/4 anonim válasza:
Asszem Hammerworld facebookján láttam megosztva hogy a bohóc (nem tudom a nevét) azt mondta hogy a 2014-es Gray Chapternek lesz folytatása. Lehet azon dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!