Mi a helyzet Fanka Delivel?
Figyelt kérdés
Mi történt vele mostanában?2017. febr. 17. 12:32
1/7 anonim válasza:
Mi történt volna? Kifejtenéd bővebben?
2/7 A kérdező kommentje:
érdekelne, hogy mit csinál manapság, van aki mostanában még követi?
2017. febr. 19. 00:44
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, bár leginkább személyes véleményekre vagyok kiváncsi, hogy mostanában akik követik, mit gondolnak róla, mi nekik tetszik benne.
2017. febr. 19. 22:33
5/7 anonim válasza:
előző vagyok, én követtem, van töle pár eredeti lemez. nekem bajom nincs vele, imádom a zenéit, sőt mint ember is jó! :D
6/7 anonim válasza:
Megváltozott mind emberileg, mind zeneileg. Nem rossz irányba, de régen sem volt rossz. 2008 körül kezdtem el hallgatni a Magyar Földre és a Magyarok Nyilai albumot, meg néhány régebbi számot is aztán egyre ritkábban hallgattam de attól függetlenül szerettem a zenéit. 2010 óta (a nagy kisfia születése óta) rendszeresen követem az életét amit megmutat és a munkásságát is. A zenéit nagyon szeretem, jó hangzásúak és a szövegek is nagyon "ott vannak". Imádom amikor nem értem, hogy mit akar üzenni de később rájövök :) akkor viszont képes megváltoztatni az életszemléletemet is és különben is nagyon fel tud tölteni energiával.
7/7 anonim válasza:
Szektát alapított, és most már abból él. Nagyon ügyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!