Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyire nehéz megtanulni?

Mennyire nehéz megtanulni?

Figyelt kérdés

Szoval. Szeretnék megtanulni gitározni.De. Az lenne a helyzet, hogy szinte semmilyen zenei tudással nem rendelkezem (annyira emlékszem milyen jeleket rajzolgattunk 1-4-ben a tancival de az nem sok,utána meg egészen idáig ,vagyis 9ik osztályig nem voltak rendes zeneoráink) de személy szerint nagyon kitarto vagyok és már nagyon rég el akartam kezdeni. Ennyire minimális tudással nagyon nehéz lesz? (Mert gondolom van összefüggés)

Online jol meg lehet tanulni?

2017. dec. 25. 02:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Minden toled fugg. Kapcsold be a youtubot es masold az egyszerubb daloktol a nehezebbekig mindet. Ugord at a gagyi tanito videokat. Fektess hangsulyt a ritmusra a pengetesre majd a fogasokra. Nekem 3 nap alatt sikerult megtanulnom, de engem a szerelem is futott. A lenyeg ha kell gyakorolj orakon at es ne add fel. Vigyazz az izuleteidre hogy ne terheld tul oket. Sok sikert ;)
2017. dec. 25. 03:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :))
2017. dec. 25. 06:57
 3/6 Waff ***** válasza:

Ha valóban kitartó vagy, az nagyon nagy pozitívum, mert kitartás az kell hozzá...na meg szorgalom. Én inkább a tanárt ajánlom, többetér minden videónál, online tanfolyamnál.

Persze nézelődj a youtube-on is. Egy jó könyv is sokat lendíthet a dolgon pl Muszty-Dobay Gitáriskolája. Én azt mondom, ne habozz, vágj bele bátran!

Az első válaszoló egy szuperfantörpikus csodagyerek. Ez tény. Két dolog is sikerült neki, ami eddig még egyetlen embernek sem a Földön...

1. Megtanult gitározni

2. Mindezt potom 3 nap alatt

:) Boldog karácsonyt mindenkinek! :)

2017. dec. 25. 07:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Boldog karácsonyt! :D
2017. dec. 25. 09:18
 5/6 anonim ***** válasza:

A 3 nap alatti tanulás szerintem nem túl valós, vagy már előtte volt valamiféle zenei ismerete.

Én azt mondom, egy év alatt a nulláról eljutottam tábortűzi szintre éneklés nélkül. Teljesen magamtól. Az oktatóvideókat hagyd ki, a legtöbb félrevezető, néha-néha beleférhet külföldi videóstól, de magyar videóst még nem láttam, aki rendesen tanította volna.

2017. dec. 25. 09:48
 6/6 Mojjo ***** válasza:
Nyilván a 3 nap az vicc, abból is a gyengébb fajta. Az első hozzászólást nyugodtan hagyd figyelmen kívül, teljesen komolytalan.
2017. dec. 25. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!