Mennyire nehéz megtanulni?
Szoval. Szeretnék megtanulni gitározni.De. Az lenne a helyzet, hogy szinte semmilyen zenei tudással nem rendelkezem (annyira emlékszem milyen jeleket rajzolgattunk 1-4-ben a tancival de az nem sok,utána meg egészen idáig ,vagyis 9ik osztályig nem voltak rendes zeneoráink) de személy szerint nagyon kitarto vagyok és már nagyon rég el akartam kezdeni. Ennyire minimális tudással nagyon nehéz lesz? (Mert gondolom van összefüggés)
Online jol meg lehet tanulni?
Ha valóban kitartó vagy, az nagyon nagy pozitívum, mert kitartás az kell hozzá...na meg szorgalom. Én inkább a tanárt ajánlom, többetér minden videónál, online tanfolyamnál.
Persze nézelődj a youtube-on is. Egy jó könyv is sokat lendíthet a dolgon pl Muszty-Dobay Gitáriskolája. Én azt mondom, ne habozz, vágj bele bátran!
Az első válaszoló egy szuperfantörpikus csodagyerek. Ez tény. Két dolog is sikerült neki, ami eddig még egyetlen embernek sem a Földön...
1. Megtanult gitározni
2. Mindezt potom 3 nap alatt
:) Boldog karácsonyt mindenkinek! :)
A 3 nap alatti tanulás szerintem nem túl valós, vagy már előtte volt valamiféle zenei ismerete.
Én azt mondom, egy év alatt a nulláról eljutottam tábortűzi szintre éneklés nélkül. Teljesen magamtól. Az oktatóvideókat hagyd ki, a legtöbb félrevezető, néha-néha beleférhet külföldi videóstól, de magyar videóst még nem láttam, aki rendesen tanította volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!