Miért lett divat Fankadeli?
Annyira rossz hogy mostanában minden jött-ment olyan hazaszerető fiatallá vált... És ráadásul csak divatból. Egyik ismerősöm is minden 'szemetet' meghallgat ami max stílusban hasonlít minimálisan, ( http://www.youtube.com/watch?v=6QxYG2pyX_k ) és utána amikor rákérdezek hogy miért hallgat Fankát mert a legkevésbé sincs otthon Magyarország történelmében, és nem is érdekli (szerintem azt se tudja mi az a trianon) akkor én vagyok a köcsög hogy miért kérdezek ilyet. Meg hogy nem az én stílusom akkor miért hallgatom. Személy szerint rocker vagyok, de abban is a hazafiasabb zenéket szeretem (Magozott Cseresznye, Egészséges Fejbőr stb.) De az a legrosszabb amikor utcán, parkban akárhol elkezdi énekelni hogy 'nem hazaáruló, akkor mi az anyám kínja?' és fogalma sincs róla hogy miről van szó csak ez 'menő'. :S Szerintem ez nagyon szánalmas... Indoklása kb annyiból áll hogy 'nem tehetek róla hogy Fanka ilyen zenét csinál'...
Ez csak nekem szúrja nagyon a szemem? Vagy más is így gondolja? Miért vált divattá hungaristának lenni?
L/18
Az alap kérdésre a válasz:
Mert olyan zenét csinál, aminek nincs különösebben mély mondanivalója, és a zene maga sem túlságosan komplikált vagy bonyolult, így mindenki könnyen megemészti. Ettől lesz valami popzene. Egyszerű.
Jó vannak ilyenek is akik azt sem értik meg, miről szólnak a dalai, és csak divatból lettek ilyenek, mert ez kell a népnek.
De vannak olyanok is hidd el, akik nem énekelnek az utcán, vagy a barátaik előtt Fankát, és nem hordanak Trianon-mintás pólót, de mégis ismerik Ferit.
Ha te emiatt lenézed Ferit, az a Te/Ti nagy bajotok ettől ti lesztek a szánalmasak és nem ő.
Első válaszoló:
Sokkal több mondanivalója van mint bármely más repp-nek, vagy bármi más zenéknek.Bár lehet számodra, egy tuc-tuc zene többet ér...
ahogy olvasgatok, itt komoly gondok vannak, Fanka azért énekel ilyen számokat hogy felnyissa a magyar szemét, mi is folyik ebben az országban, semmi sem az aminek látszik, a tv-ből etetnek minden szarral, a nyugdíjasok(analfabéták) csak a tv-t nézik, ezér szavaznak folyton a maszopra, ha észrevetted a tv-ben állandóan azzal jönnek hogy így a radikálisok meg úgy a radikálisok cigányt vertek, de azt sose mutatják mikor cigányok vernek magyart, ha egy cigány megver valakit a bíró elnézi neki mer jajj szegény ingyen élő és a magyar emberek pénzéből táplálkoznak ha meg egy magyar ver cigányt már lecsukják 10 évre, mer ne bántsd a kisebbséget, szánalom ami ebben az országban folyik, jah meg ott van a drága narancs párt, a zsidó likud testvérpártja, adják el az országot a zsidó befektetőknek, de vajon honnan van a zsidóknak erre pénze, hát onnan hogy az állam 90%-ot átvállal a vételből, a mi államunk, adják elfele a termőföldeket, a vizet is, ugyan is náluk nincs sok víz. A fiatalság, már az értelmesebb része, azér van a Jobbik mellett, mert ők kiállnak a magyarság mellett és nem a külföldiek érdekeit nézik. De itt nem csak hazánkról van szó, hanem az egész világra kiterjedő, direkt módon elb.szott elit uralomról. A görögök már sejtenek valamit de még ők se tudják mi van a háttérbe. A lényege rövid távon, eladósítják a kormányok saját hazájukat, hogy majd az imf-től hitelt vegyenek fel, ezzel növeljék az adót és mivel ha sok az adó kevesebben fognak fizetni mint eddig, ezért kevesebb lesz a bevétel, elvonnak pénzeket a köz és egyéb szférákból, kevesebb lesz a fizu így megint imf-hez kell fordulni, a folyamat önmagát ismétli. ivel egyre kevesebb lesz a fizu, mindenki megy ki külföldre, így még kevesebb lesz az adóbevétel, a gazdák csődbe mennek mer ha kevesebb az emberek fizuja nem vesznek annyi gyümölcsöt zöldséget, eladják földjeiket az államnak, az állam megveszi tőlük és eladja a felvásárlóknak.
Hosszú távon, ha így megy tovább Izrael Európába költözik, nem csak a mi országunkat írányítják majd hanem még több európai országot is. végcél, világuralom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!