Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fankadeli mindig ilyen paraszt...

Fankadeli mindig ilyen paraszt volt?

Figyelt kérdés
[link] [link]
2011. okt. 8. 16:01
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
34%
Ő beszél hús-vér életről, miközben ő is számítógéppel csinálja a zenét. És leszólja az iphone-t.Szánalom...
2011. okt. 8. 16:10
 2/25 A kérdező kommentje:
Szerintem is!
2011. okt. 8. 16:37
 3/25 anonim ***** válasza:
32%
Sosem hallgattam, de ez a alapján a poszt alapján: hülye, mint a bánatom. Nem azért, mert halottról jót vagy semmit (sosem érdekelt ez az elv), hanem mert saját magának mond ellent, amit azért egy bekezdésnyi szövegen belül értelmes, nem képmutató ember nem tesz.
2011. okt. 8. 17:00
 4/25 anonim válasza:
34%

Fankadeli mit képzel magàròl? Ezt màs "celeb" mondta volna azt is nehezen viselném el de pont ez a senkihàzi!? Majd ha fankadelinek is lesz egy 350-360 MILLIÁRD dollàr értékü cége akkor írogasson ilyeneket!

Nyugodtan lehet engem szidni se ez az igazsàg!

2011. okt. 8. 17:09
 5/25 WorfHadnagy ***** válasza:
31%
Csak játssza a nagymagyart a Ferike... Amit amerikai, vagy zsidó származásúak csináltak, azt szarozza, miközben ő is azt a "szart" használja. Ő ugat az életről, amikor gépekkel szerkeszti össze az amerikai, sőt, NÉGEREK (!) körében kedvelt zenei alapot... Oké, hogy a dalaiban néha vannak igazságtöredékek, de ne okoskodjon az életről, meg a szegény kisemmizett magyarokról, ha Apple-re telik neki!
2011. okt. 8. 19:27
 6/25 anonim ***** válasza:
64%

háát nemtom, az biztos, hogy nem volt mindig ilyen paraszt, ezt a nagymagyarkodást 2009-2010 környékén kezdte asszem, nem is arról van szó, hogy rasszista, mostanában teljesen átment hülyébe ezzel a szemfelnyitós, tükrös meg egóvilágos-mátrixos dologgal... anno csak néztem, hogy Busta egyszer csak milyen beefeket kezdett neki írni egyik napról a másikra. az ilyesmi hozzászólásokat olvasva már nem csodálom...

régi számai viszont iszonyat jók, 2007-es Rendezői Változat lemeze az egyike a legjobb magyar rapalbumoknak.

http://www.youtube.com/watch?v=h_6Jx5naiFg

http://www.youtube.com/watch?v=HbOsLO8tZw4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=G8bX3nt4ULo&feature=related

szóval nem is olyan régen még viszonylag normális hozzáállása volt. :(

2011. okt. 8. 21:18
 7/25 WorfHadnagy ***** válasza:
40%

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:18

Régen még nem volt ennyire ismert. Most, hogy a fejébe szállt a hírnév, felvett egy molnáreffes, szektás stílust, vagyis nem felvette, inkább kimutatta, ami a lelkében lakozik.

Ahogy beleolvastam a posztba, mégjobban tele lett a hócipőm a nemzeti oldallal, pedig régen én is oda tartoztam. Akkor még azt hittem, hogy ez a Fanka gyerek intelligens, jó fej, stb.

De amikor ez a takonypóc mindenféle köcsögnek lehordja azt a szerencsétlen informatikust, aki az üres, seggalakú feje elé megtervezi a laptopot, már elnézést, akkor ment föl az agyvizem. Meg amikor zsidózik... Szánalmas, hogy irigységében csak ész nélkül zsidózik a hülyéje! És a fölött szót sem bírja leírni két t-vel. Ez az én szememben nem magyar, hanem egy becstelen p'taQ görény! :-@

Saját magát és az általa képviselt eszméket járatja le ezzel a fröcsögő, irigykedő, aljas viselkedésével, de gondolom ez őt nem zavarja, mert ő a nagy megváltó, a Tükörember, aki mindenkinek felnyitja a szemét...

2011. okt. 8. 23:28
 8/25 anonim válasza:
71%
Szerintem igaza van FAnkadelinek...
2011. okt. 16. 14:13
 9/25 anonim ***** válasza:
48%
Van amiben igaza van, de ebben pont nincs...
2011. okt. 17. 14:19
 10/25 anonim ***** válasza:
49%
Sose volt paraszt!
2011. dec. 21. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!