Nem volt soha paraszt...
Aki nem hallgatja FankaDelit miért mondja aszt hogy antiszemita???
A Magyar Földre című számában elmondja hogy cígányokkal, zsídókkal nőtt fel...
"Én zsidók közt nőttem fel, és romákkal róttuk a tereket
de minket csak úgy hívtak, gyerekek
ezért van az, hogy a cigánytól is hallom,
hogy fent el van baszva egyaránt, jobbon és balon
ezért van az, hogy a zsidótól is hallom,
hogy fent el van baszva egyaránt, jobbon és balon
ezért van az, hogy én a szívemben érzem,
hogy nem vagyok náci csak hazafi a vérem."
WorfHadnagy te meg egy olyan hulye pocs vagy -.-
Jól felb@sztad az agyamat hulye gyerek!
És mi van akkor ha zsídozik, he??
Ez olyan mint ha egy zsidó azt mondaná hogy Magyar..Ebben nincs semmi sértő!
Nem rossz értelemben mondja azt hogy zsidó... pl nem ugy hogy.:A KURV.A ANYÁ.D ZSID.Ó PUSZTUL.JÁ KI A PICSÁ.BA MERT TE ZSI.DÓ VAGY ÉS ÉN AZT HÚÚ DE NEM SZERETEM.
Meg te ilyeneket írsz ki, hogy "A fejébe szált a hírnév" -.-
Közben ő meg azt reppeli hogy "Ne rajongj értem én se rajongok érted"
# 15/17
Köszönöm a bókot, emberféreg! :-D Csak azért, mert nem egy magát fajmagyarnak tartó (mégis helyesen írni nem tudó) "mélyszegénység által gyötört" (de almás gépre telik neki) szerencsétlennek nyalom a hátsóját, nem kéne közellenségként tekintened rám. :-D A gyerektől messze vagyok már, minden bizonnyal a hülyétől is. A zsidózásra visszatérve: ha egy szírt lezsidózik, az kb. olyan, mintha egy magyart lerománozna, de lényegtelen, nyugodtan legyen mindenki zsidó, aki nem magyar, ti tudjátok. Amúgy nem tudom, hallottad-e, hogy a tisztalelkű hazafid az erdélyi hakniján a zsidóként emlegetett közmédia által agyonreklámozott növényének (igen, a Mariska) hatása alatt tántorgott a színpadon...
Nekem azzal volt gondom, amikor a kérdés íródott, hogy nacionalistaként hadilábon áll a magyar nyelvvel, valamint egy olyan emberről írt fröcsögve, aki letett valamit az asztalra. Igaz, nem fenyőfát hasogatott a tajga közepén életlen fejszével, de megdolgozott a pénzéért. A szellemi munka is munka. Nem tudom, ez a kis mitugrász "repper" mit szólna hozzá, ha egy rokona meghalna, valaki az alkalmat kihasználva mindenféle roma szukának/tetűnek (nemtől függően) lehordaná...
Szerintem is igaza van! Akkor mondjátok meg miben tévedett! Az első 3 sorban a nagyrésze felvázolás, utána meg csak elmondja a véleményét róla, amiben maximum az kifogásolható, hogy személyesen valószínüleg nem ismerte, de lehet sokat olvasott róla, interjúkat hallott amik vele készültek stb. A következő 3 sor színtiszta igazság! A következő 3 sor is viszonylag igaz, csak azért viszonylag mert én még nem tudom pontosan hogy miért tragikomikus hogy egy Appelről írja ezt! Miért írja onnan? De amúgy igazak a sorok. A vége meg iszonyat nagy igazság!
Most ebbe MAX. 3 dolgot tartok kifogásolhatónak:
Tényleg miért vett Apple-t és miért mutogatja a videóiban és miért arról írja?
Azért lehet nem kellett volna ilyen sziárd véleményt formálni róla.
És azért talán nem kellett volna köcsögöt mondani rá, ez kicsit unszimpatikussá, és ellenségességnek a hatását keltővé tette az írást.
Amúgy szokásos Fanka igazság, ami MINDENKINEK hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!