Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fankadeli mindig ilyen paraszt...

Fankadeli mindig ilyen paraszt volt?

Figyelt kérdés
[link] [link]
2011. okt. 8. 16:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
59%
Teljesen igaza van, sajnos az emberek ilyenek! Még alszanak! Sokkal jobb lenne a világ ha ez a pár sz*rházi okos nem született volna meg és a mai világban csak a telefon meg a fészbúk számítana. Nem rohannánk, nem állnánk az olaj kifogyásának, a háború kezdetének és a világ végének a szélén. Lehet hogy én, ő vagy akárki is használja ezeket a dolgokat. De ez egy rendszer. Át kell az egészet látni ami az emberek nagy részének sajna nem megy. Arra gondolnak mi lenne velük az adatlapjuk nélkül. De talán ha csak abból tartanánk fent magunk amit isten adott nekünk akkor nyugodt, szép életünk is lehetne, nem ez a koszos, szmogos, mocskos valami!
2012. febr. 29. 17:23
 12/25 anonim ***** válasza:
28%
muszaj zsidoznia, mert elvesztene a felvevo piacat...
2012. ápr. 10. 23:40
 13/25 anonim ***** válasza:
94%

Nem volt soha paraszt...

Aki nem hallgatja FankaDelit miért mondja aszt hogy antiszemita???

A Magyar Földre című számában elmondja hogy cígányokkal, zsídókkal nőtt fel...

"Én zsidók közt nőttem fel, és romákkal róttuk a tereket

de minket csak úgy hívtak, gyerekek

ezért van az, hogy a cigánytól is hallom,

hogy fent el van baszva egyaránt, jobbon és balon

ezért van az, hogy a zsidótól is hallom,

hogy fent el van baszva egyaránt, jobbon és balon

ezért van az, hogy én a szívemben érzem,

hogy nem vagyok náci csak hazafi a vérem."

2012. aug. 31. 16:50
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

WorfHadnagy te meg egy olyan hulye pocs vagy -.-

Jól felb@sztad az agyamat hulye gyerek!

2012. aug. 31. 16:52
 15/25 anonim ***** válasza:
82%

És mi van akkor ha zsídozik, he??

Ez olyan mint ha egy zsidó azt mondaná hogy Magyar..Ebben nincs semmi sértő!

Nem rossz értelemben mondja azt hogy zsidó... pl nem ugy hogy.:A KURV.A ANYÁ.D ZSID.Ó PUSZTUL.JÁ KI A PICSÁ.BA MERT TE ZSI.DÓ VAGY ÉS ÉN AZT HÚÚ DE NEM SZERETEM.

2012. aug. 31. 16:57
 16/25 anonim ***** válasza:
91%

Meg te ilyeneket írsz ki, hogy "A fejébe szált a hírnév" -.-

Közben ő meg azt reppeli hogy "Ne rajongj értem én se rajongok érted"

2012. aug. 31. 16:59
 17/25 WorfHadnagy ***** válasza:
18%

# 15/17

Köszönöm a bókot, emberféreg! :-D Csak azért, mert nem egy magát fajmagyarnak tartó (mégis helyesen írni nem tudó) "mélyszegénység által gyötört" (de almás gépre telik neki) szerencsétlennek nyalom a hátsóját, nem kéne közellenségként tekintened rám. :-D A gyerektől messze vagyok már, minden bizonnyal a hülyétől is. A zsidózásra visszatérve: ha egy szírt lezsidózik, az kb. olyan, mintha egy magyart lerománozna, de lényegtelen, nyugodtan legyen mindenki zsidó, aki nem magyar, ti tudjátok. Amúgy nem tudom, hallottad-e, hogy a tisztalelkű hazafid az erdélyi hakniján a zsidóként emlegetett közmédia által agyonreklámozott növényének (igen, a Mariska) hatása alatt tántorgott a színpadon...

Nekem azzal volt gondom, amikor a kérdés íródott, hogy nacionalistaként hadilábon áll a magyar nyelvvel, valamint egy olyan emberről írt fröcsögve, aki letett valamit az asztalra. Igaz, nem fenyőfát hasogatott a tajga közepén életlen fejszével, de megdolgozott a pénzéért. A szellemi munka is munka. Nem tudom, ez a kis mitugrász "repper" mit szólna hozzá, ha egy rokona meghalna, valaki az alkalmat kihasználva mindenféle roma szukának/tetűnek (nemtől függően) lehordaná...

2012. szept. 1. 23:29
 18/25 anonim ***** válasza:
89%
Istenem... FankaDeli igen is az igazat mondja. Próbálja felnyitni az ilyenek szemét, de mint látszik, nem sikerül neki... Az meg, hogy Apple gépe van (ha igaz is, és nem csak valaki találta az interneten), akkor is mi van?! Nem mindegy, hogy mije van, vagy mije nincs, ha segíteni próbál, ha az emberek szemét akarja feltárni?! Attól hogy néhány ember nem érti meg... És igen, zsidózik. De nem utálatból mondja, Ember! Erre Én is csak azt tudom mondani, hogy biztos azért írta ezt: "Én zsidók közt nőttem fel, és romákkal róttuk a tereket, de minket csak úgy hívtak, gyerekek.", mert hogy nagyon utálja Őket. Szinte minden egyes zenéjében sorokat fordít a rasszistaságra, hogy nem jó dolog, az ember ember. Igen, biztos csak álca, és Ő is szidja a nem magyarokat.. Igen... Paraszt?! Mért lenne paraszt? Mert megmondja a tökéletes igazságot? Vagy miért? Én ezt nem értem. És ahogy látszik, nagyon nem jött le az ilyen "embereknek", hogy mit is mond, mit akar "tanítani". Amit akar, az az, hogy mindenki legyen ember, tisztelje a másikat. És ha ilyet mondotok egy másik társatokról, aki épp az az illető, aki nem ezt akarja, hogy mindenki szeresse a másikat, és azt mondjátok, hogy paraszt, meg osztjátok, akkor elég szépen el kéne gondolkozni sok mindenen. Főleg azt kéne tenni, hogy meghalljátok amit mond nektek, és nem csak annyi, hogy halljátok, hogy zsidó, és már húúúú de rasszista, közben meg arról beszélt, hogy velük nőtt fel... Remélem van még ember, aki egyetért velem, és nem az ilyen félrevezetett emberek élnek már csak...
2013. jún. 8. 18:53
 19/25 anonim ***** válasza:
85%
Ez már fáj... Még kéne Neki báb? Eleve, számtalan olyan embert ismerek, akit felébresztett a mondanivalója. És ne mondd, hogy nincs igaza azzal se például, hogy az emberek egyre jobban gyűlölik egymást, meg még sorolhatnám.. Nem használ ki senkit, mért is kéne Neki?! Erre tudnám azt mondani, hogy akkor mondjuk Fluor Tomika, vagy SP, akik semmit nem mondanak a zenéjükben, Ők jobban rángatják az embereket, Ők a szarba viszik bele a társadalmat, akik élvezik a szöveget, mert hú de jó, nem mint FankaDeli, aki meg szimplán felélesztené az embereket.. Ha valami nem értelmes, akkor bocsánat, reggel van, most keltem nemrég, és alig fog valamit az agyam.:/ De azért próbálkoztam.
2013. jún. 9. 10:40
 20/25 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem is igaza van! Akkor mondjátok meg miben tévedett! Az első 3 sorban a nagyrésze felvázolás, utána meg csak elmondja a véleményét róla, amiben maximum az kifogásolható, hogy személyesen valószínüleg nem ismerte, de lehet sokat olvasott róla, interjúkat hallott amik vele készültek stb. A következő 3 sor színtiszta igazság! A következő 3 sor is viszonylag igaz, csak azért viszonylag mert én még nem tudom pontosan hogy miért tragikomikus hogy egy Appelről írja ezt! Miért írja onnan? De amúgy igazak a sorok. A vége meg iszonyat nagy igazság!

Most ebbe MAX. 3 dolgot tartok kifogásolhatónak:

Tényleg miért vett Apple-t és miért mutogatja a videóiban és miért arról írja?

Azért lehet nem kellett volna ilyen sziárd véleményt formálni róla.

És azért talán nem kellett volna köcsögöt mondani rá, ez kicsit unszimpatikussá, és ellenségességnek a hatását keltővé tette az írást.

Amúgy szokásos Fanka igazság, ami MINDENKINEK hasznos.

2013. júl. 25. 01:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!