Ajánlanátok gitárokat?
Figyelt kérdés
Ajánlanátok gitár fajtákat amik nem olyan kicsik és nem annyira drágák? Köszönöm a segítségeteket előre is:)2017. dec. 19. 14:53
1/12 anonim válasza:
Klasszikus? Akusztikus? Elektromos? Max. ár?
2/12 A kérdező kommentje:
Klasszikus :) árat nem tudok mondani Romániában élek ott más pénznem van de max 400-500 lej :)
2017. dec. 19. 15:04
3/12 Mojjo válasza:
@2: A román boltok kínálatát kevesen ismerjük szerintem, de Cort gitárokat biztos lehet ott is kapni. Egy Cort AC-100 bele kell, hogy férjen az 500 lejbe.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszön a választ. :) Utána nézek neten. Itt nem nagy a kínálat hangszerboltokban :/
2017. dec. 19. 15:15
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm*
2017. dec. 19. 15:15
6/12 anonim válasza:
Magyarországon 20 ezer körül indulnak a használható gitárok, 30 ezer körül már válogatni is lehet. Valencia, Hora, Cort, Yamaha. Amennyire emlékszem, ezeknek a márkáknak vannak olcsó hangszereik. Lidlben, Aldiban ne vegyél gitárt!
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Nem is szerettem volna Lidl-ben gitárt venni 😂
2017. dec. 19. 15:52
8/12 Mojjo válasza:
A Hora pont román, az biztos lesz. Ugyanakkor nagyon lutrinak szokás tartani, az extrém gyári szórás miatt: remekjót és pocsékat is ki lehet fogni belőle. Pont pár hete volt alkalmam egy kb 500 lejnek megfelelő forintba kerülő Horát kipróbálni, ami valami penetránsan kegyetlenül ócska volt. Szóval kezdőként, úgy, hogy személyesen nem tudod leellenőrizni, hogy amit megvenni akarsz, az épp jó-e, vagy gagyi, a Horákat én hanyagolnám.
(Hozzáteszem, egy hangszerész azt mesélte nekem, hogy némely Horákon létrás elrendezésű merevítés található - ami, ha nem mond semmit, elárulom, hogy konkrétan az 1800-as évek végétől számít teljesen elavultnak. Nem tudom, igaz-e, de minden előfordulhat...)
9/12 A kérdező kommentje:
Utóbbinak is köszönöm :)
2017. dec. 20. 06:27
10/12 anonim válasza:
Ha 100 ezer forint alatt veszel hangszert, azt pár hét múlva dobhatod is ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!