Mondható rapnek az, amit a magyar srácok csinálnak?
Nem vitas hogy eminem a legnagyobb rapper. Nekem is o a kedvencem es en ertem is a szovegeit.
De a magyar rapet ne hasonlitsd a kulfoldihez.
Magyarba is vannak jok es rosszak.
Kulfoldibe is sok jo es rossz van.
Es aesop rock nem jobb mint eminem xD
Aki ezt allitotta nagyon nem igaz xD
#18 Igen, én is erre várok, mert nem különösebben láttam a kérdező részéről reakciót a kommentemnek se az Aesop Rock-os, se a többi részére.
De egyébként azt sem értem, hogy miért fáj az Eminem staneknek ennyire, hogyha valaki olyat mer mondani, hogy Eminem JÓ, de nem a LEGJOBB. Főleg, hogy Eminem ahogy halad előre, egyre több hallgató csalódik benne, egyre rosszabb dolgokat művel, egyre jobban kiütköznek a hibái (mondjuk azok amúgy is elkezdik szúrni az ember szemét, ha effektíve hallgat mást hip-hop műfajban), míg Aesop Rock egyre kiforrottabb, egyre több embert fog meg, annak ellenére, hogy egy kis független kiadónál van bármi hírverés nélkül, és nem célja slágereket írni. Egy hibát szoktak korábban felróni neki, hogy a szövegei néha annyira elvontak, hogy nehéz őket értelmezni, de a legutóbbi albumára még csak ezt se lehet mondani, és most már a kevésbé művészi beállítottságú embernek is egyértelmű lehet, hogy mennyire zseniális költő és narrátor.
Abból, hogy lökik az elvakult rajongók, hogy deakkorisdeakkorisdeakkoris ő a legjobb, abból nekem csak az jön le, hogy ő az egyetlen rapper, akibe úgy igazán belevetették magukat, és ők maguk sem biztosak annyira a véleményük megalapozottságában, hogy megpróbáljanak effektíve érvelni, mikor valaki neadjisten nem az ő kedvenc rapperüket tartja a legnagyobbnak.
Kedves utolsó Eminem munkássága az idő fel mindig jobb és jobb lesz Nem az alap zenét kell nézni hanem a jelentését azt seregnek Eminem csak azt adja ki ami valamilyen szinten motiválja az embereket illetve komolyabb dolgokról mesél de hogy ha beszélsz angolul akkor össze tudod hasonlítani a regebbi zenét a mostani val a mondanivalót. Semmi Nem nem az a fajta aki cuccot ad ki. És amúgy ez a stan elég lenéző de mint mondtam a szöveg mögé kell nézni amit Eminem mondd...
És másodszorra nemcsak eminemet hallgatok ezt benézted veszek sokkal többet hallgatok mint te csakhogy felsorolja pár olyan nevet aki a rap szakmában elég elismerőek ès őket hallgatom ès még többet.
Wu tang,redman,methodman,ice cube, dr dre, nwa, 2pac,biggie,dmx,young jeezy,x zibit, neha jay z,run dmc, regebben game es 50 cent regebbi albumai. Snoop regebbi szamai T.I, lil wayne Ghostface Killah cypress hill, stb. Szoval ennyit hogy csak eminemet hallgatok . ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!