Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 15 évesen mehetek Tankcsapda...

15 évesen mehetek Tankcsapda koncertre?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Februárban lesz Tankcsapda koncert, és elolvastam a szabályzatot, miszerint 16 éven felüliek mehetnek. Viszont áprilisban leszek 16 és ki is nézek annyinak. Illetve akivel mennék már betöltötte a 16-ot. Így betudok menni vagy nem?

2017. dec. 14. 14:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kedves utolsó, te menj Lord koncertre, a kérdező meg megy Tankcsapdára. Nincs semmi bajom a Lorddal, de én is megyek inkább Csapdára :D Ne próbáljuk már a saját ízlésünket másra erőltetni, könyörgöm...
2017. dec. 24. 18:17
 12/14 anonim ***** válasza:
76%
De attól még tény hogy a Tankcsapda nem rock, hallottam olyan rock fesztiválokról ahol az Omen, Pokolgép, Lord tele volt, a tankcsapda pedig kongott az ürességtől.
2017. dec. 24. 19:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Attól még rock. Lehet szeretni-nem szeretni, de rocknak még rock. Ha ezt nevezed popnak akkor nem tudom kapcsoltad-e már be bármelyik mainstream rádiót...

A kérdezőt pedig amúgy sem az érdekli, hogy rock-e, azaz bocsánat, hogy te rocknak tartod-e. Egy jó banda, amit szeretünk. Van tőle jobb, van tőle igényesebb, de attól még szeretjük.

2017. dec. 24. 20:19
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem is értem. Nincs jobb elfoglaltságod, mint ezt a bandát szidni és másra erőltetni, hogy ez így szar meg úgy szar. Tényleg nem érdekel te milyennek tartod. Hisz én csak annyit kérdeztem, hogy beengednek e vagy sem. :). Megkaptam a választ megköszöntem és ennyi. Neked pedig nem kellett volna belekötni. Ennyi. Boldog karácsonyt!
2017. dec. 24. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!