Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Zenekart alapítok. A banda...

Zenekart alapítok. A banda nevét már kitaláltam, szépen szólna hogyha nem külön hangszereken játszanak hanem egyszerre szólna minden dalban és nem szólna néha az egyik. Mit gondoltok? (Lent)

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy minden dalban ugyanaz a hangszer lenne és soha nem lenne egy kimaradt hangszer se: Elektromos gitár,banjo,hegedű,irfurulya,skodduda, tangóharmónika mind egyszerre szólna mindenben...

2017. dec. 10. 23:07
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
rossz kategoria. ez nem zene lenne, hanem kakofonia.
2017. dec. 10. 23:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint nem tetszene ha az összes hangszer egyszerre szólna, így elnyomja a másik hangját és élvezhetetlen lenne számomra.
2017. dec. 10. 23:16
 3/4 anonim ***** válasza:
nem értem az elképzelést teljesen.
2017. dec. 11. 00:36
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
nézz utána a olyan szavak jelentésének, amit nem ismersz, mielőtt válaszolnál legközelebb, mert amúgy most eléggé beégetted magad :D. A kakofonia szó nem minősítés, és nem is szinonimája az ürülékkel kapcsolatos szavaknak :D
2017. dec. 11. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!