Mennyire drága megtanulni egy hangszeren játszani?
Milyen hangszer? Milyen szinten? Tanárral, vagy anélkül?
Én vettem egy dobszerkót, és egyedül megtanultam középhaladó szinten kb 10 év alatt= kb 300.000 Ft.
(Az áramot nem számoltam bele, amikor néztem az oktató videókat)
Kb tízezer és tízmillió forint között.
Ugye tudod, hogy semmi, de konkrétan semmi értelme a kérdésednek? Teljes mértékben függ, milyen hangszeren, abból milyen kategóriájút veszel, illetve tanárhoz jársz-e, vagy netről tanulsz. Így ezek függvényében a fent leírt összegek között bármi lehet a világon...
Erősen függ, hogy milyen hangszeren.
Zongorázni egy szintetizátoron is meg tudsz tanulni, 50-ért már bőven lehet kapni. Gitáron meg lehet tanulni egy klasszikus gitáron, amit már 10-15ért is megkapsz, furulyát pedig 5000-ért is lehet kapni. Az, hogy jársz-e tanárhoz, az pedig a budgetden és az elszántságodon múlik.
Csak hogy konkrét példát mondjak, én 4000 forintért vettem egy klasszikus gitárt, vettem hozzá 2000 forintért húrt, egy egyszerű kis füzetet 1500 forintért, ami sok alapot segített megtanulni. És eljutottam vele egy tábortűzi szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!