Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudtok olyan számokat, amiket...

Tudtok olyan számokat, amiket menő kocsiban szoktak bömböltetni, és tényleg jól szólnak?

Figyelt kérdés

Itt gondolok például minden olyan filmes jelenetre, amikor vagány esetleg tuningolt kocsiban ülve gengszterek, drogdílerek bömböltetik a "ba@@atós" zenét, és tényleg jól hangzik. Vagy egyéb olyan szám, ami szerintetek jól hangozhat. (Gondolom sok basszus kell ezekbe a számokba, de nem csak basszus, valami ütős rap vagy ének is kellhet benne)

Nem biztos hogy erre jó példa, de csak ezt találtam:

SBTRKT : Wildfire

Köszönök minden választ!

2017. nov. 29. 15:36
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Kapuzárási?
2017. nov. 29. 15:40
 2/15 A kérdező kommentje:

Nem, nincs is autóm, de most sikerült összerakni és beállítani egy olyan hangfalrendszert, amin tényleg jól és kiegyenlítve szólnak a basszusok, de csak ez után jöttem rá, hogy nincs nagyon ilyen téren műveltségem, nem ismerek ilyen számokat, és bár a Breaking Bad-ban csomó ilyen jelenet van, de a Track ID-nak nem elég hosszú a jelenet, hogy felismerje a számot. És már nem vagyok gyerek, de a kapuzárási pánik(legalábbis nagyon remélem) még jó messze van....

Youtube-on keresgéltem számokat, de vagy olyat találtam amiben nagyon sok basszus van, de csak az, vagy jó és telt szám, de nincs kihasználva benne a mély tartomány.

2017. nov. 29. 16:03
 3/15 anonim válasza:
100%
in da club
2017. nov. 29. 16:36
 4/15 anonim ***** válasza:
Ez ütős, egy nagy klasszikus: Bonnie Tyler - Holding out for a hero:)
2017. nov. 29. 16:43
 5/15 anonim válasza:
100%
Smoke the weed snoop lion :D
2017. nov. 29. 16:46
 6/15 anonim ***** válasza:
77%
A menő kocsikban bömbölő zenéből én mindig csak mély dübögést hallok, így teljesen mindegy.
2017. nov. 29. 16:51
 7/15 anonim ***** válasza:
2017. nov. 29. 17:07
 8/15 anonim ***** válasza:
2017. nov. 29. 17:08
 9/15 anonim ***** válasza:
77%
Ruzsa Magdi -nyar van
2017. nov. 29. 20:26
 10/15 anonim ***** válasza:

Young Jeezy- Gangsta music

Ha meghallod a basszust duruzsolni az utca végén, akkor már tudod, hogy a gangsták ott vannak...

Amúgy még ajánlom 50Cent teljes diszkográfiáját.

Aztán ott van még Slim-Thug. Tőle nagyon jó bömböltetni a Click-Clack, Gangsta (ft. zero), Im a thug, I run számokat.

Ajánlom még Mr.Criminal-tól az Im bangin számot. Kocsiból, erős hangcuccról elég jó. De sok jó zenéje van.

Aztán sokan esküsznek Chamillionaire-re. Tőle ott van a Frontin, Ridin, stb.

Meg Young Jeezy minden mennyiségben. Trap or die, Air force, Man I love it, Put on

Aztán személyes kedvenc: Wale- Ridin in that black joint

Waka flocka flame: Hard in the paint, bustin at em

Gucci Mane régebbi zenéi

Kb. én ezeket tolom

2017. nov. 30. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!