Tudtok olyan számokat, amiket menő kocsiban szoktak bömböltetni, és tényleg jól szólnak?
Itt gondolok például minden olyan filmes jelenetre, amikor vagány esetleg tuningolt kocsiban ülve gengszterek, drogdílerek bömböltetik a "ba@@atós" zenét, és tényleg jól hangzik. Vagy egyéb olyan szám, ami szerintetek jól hangozhat. (Gondolom sok basszus kell ezekbe a számokba, de nem csak basszus, valami ütős rap vagy ének is kellhet benne)
Nem biztos hogy erre jó példa, de csak ezt találtam:
SBTRKT : Wildfire
Köszönök minden választ!
Nem, nincs is autóm, de most sikerült összerakni és beállítani egy olyan hangfalrendszert, amin tényleg jól és kiegyenlítve szólnak a basszusok, de csak ez után jöttem rá, hogy nincs nagyon ilyen téren műveltségem, nem ismerek ilyen számokat, és bár a Breaking Bad-ban csomó ilyen jelenet van, de a Track ID-nak nem elég hosszú a jelenet, hogy felismerje a számot. És már nem vagyok gyerek, de a kapuzárási pánik(legalábbis nagyon remélem) még jó messze van....
Youtube-on keresgéltem számokat, de vagy olyat találtam amiben nagyon sok basszus van, de csak az, vagy jó és telt szám, de nincs kihasználva benne a mély tartomány.
Young Jeezy- Gangsta music
Ha meghallod a basszust duruzsolni az utca végén, akkor már tudod, hogy a gangsták ott vannak...
Amúgy még ajánlom 50Cent teljes diszkográfiáját.
Aztán ott van még Slim-Thug. Tőle nagyon jó bömböltetni a Click-Clack, Gangsta (ft. zero), Im a thug, I run számokat.
Ajánlom még Mr.Criminal-tól az Im bangin számot. Kocsiból, erős hangcuccról elég jó. De sok jó zenéje van.
Aztán sokan esküsznek Chamillionaire-re. Tőle ott van a Frontin, Ridin, stb.
Meg Young Jeezy minden mennyiségben. Trap or die, Air force, Man I love it, Put on
Aztán személyes kedvenc: Wale- Ridin in that black joint
Waka flocka flame: Hard in the paint, bustin at em
Gucci Mane régebbi zenéi
Kb. én ezeket tolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!