Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért olyan menő manapság a...

Miért olyan menő manapság a cigány rap?

Figyelt kérdés
Gwm, ak26, még egy csomó ismeretlen nevü roma előadó káromkodik zenére. És rengetek magyar fiatal is hallgatja, nagyon felkapták. Mi ennek az oka?
2017. aug. 15. 20:04
 1/2 anonim ***** válasza:

>ismeretlen nevű

>rengeteg fiatal hallgatja

válassz egyet

Nem értem amúgy miért kell behozni a származás dolgot, mivel nem szeretem a hazai hip-hop-ot, nem is igazán foglalkozok vele, és nem is tudtam, hogy AK26 cigány, de különösebben nem is érdekel. Abban meg egész biztos vagyok, hogy senki nem árulja a zenéjét "cigány rap" műfajmeghatározással... De ha így is lenne, miért ne hallgathatnák magyar fiatalok? Azért hallgatják, mert tetszik nekik, semmi súlyosabbat nem kell ebbe belelátni.

2017. aug. 15. 20:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Talán mert a cigányok alapból "muzikálisabbak", illetve a rap mindig is a kisebbség zenéje volt. Valamint a romák között több a rosszabb sorsú, aki lehetőséget láthat a rapben. A fehér gyerekek meg lázadoznak kamaszként és hallgatják ezt a zenét. Az amerikai fekete rappereket is sok fehér hallgatja. Az értelmesebb nem veszi komolyan, aki meg elhiszi a kamudumát, az magára vessen.
2017. aug. 16. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!