Miért olyan menő manapság a cigány rap?
Figyelt kérdés
Gwm, ak26, még egy csomó ismeretlen nevü roma előadó káromkodik zenére. És rengetek magyar fiatal is hallgatja, nagyon felkapták. Mi ennek az oka?2017. aug. 15. 20:04
1/2 anonim válasza:
>ismeretlen nevű
>rengeteg fiatal hallgatja
válassz egyet
Nem értem amúgy miért kell behozni a származás dolgot, mivel nem szeretem a hazai hip-hop-ot, nem is igazán foglalkozok vele, és nem is tudtam, hogy AK26 cigány, de különösebben nem is érdekel. Abban meg egész biztos vagyok, hogy senki nem árulja a zenéjét "cigány rap" műfajmeghatározással... De ha így is lenne, miért ne hallgathatnák magyar fiatalok? Azért hallgatják, mert tetszik nekik, semmi súlyosabbat nem kell ebbe belelátni.
2/2 anonim válasza:
Talán mert a cigányok alapból "muzikálisabbak", illetve a rap mindig is a kisebbség zenéje volt. Valamint a romák között több a rosszabb sorsú, aki lehetőséget láthat a rapben. A fehér gyerekek meg lázadoznak kamaszként és hallgatják ezt a zenét. Az amerikai fekete rappereket is sok fehér hallgatja. Az értelmesebb nem veszi komolyan, aki meg elhiszi a kamudumát, az magára vessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!