Miért olyan menő manapság a house, progressive meg a minimal zene?
Figyelt kérdés
miért minden buliban ezeket nyomják??? most komolyan mire jó az h semmi szöveg csak fél órán keresztül ugyanaz az ütem megy semmi dallam nélkül??? tiszta f*s....bezzeg a régi jó hands up meg hardcore, rave, meg eurodance zenék....azokra lehetett bulizni.....2010. ápr. 2. 01:08
1/14 anonim válasza:
Tehát te nem szereted ezeket az új igénytelen zenéket, csak a régi igénytelen zenéket? Krézi.
3/14 anonim válasza:
Na gyerünk csak kecel-re :))) Majd meglátod :D
4/14 anonim válasza:
Hát...minden korosztálynak megvan a maga stílusa, zenéje. Persze mindig akadnak kivételek, amúgy meg nem csak ezeket a zenéket nyomatják, csak olyan helyre kell menni. :)
Én például szeretem ezeket, persze nálam is vannak határok, meg a kedvemtől is függ. De ha bulizni akarok akkor hihetetlen jók.. http://www.youtube.com/watch?v=lq54j47PVY0 hallgasd meg ezt...hangosan, jó csendben. Olyen szépen szól együtt a dob és a hegedű. :D
5/14 A kérdező kommentje:
08:31-nek: mért ott mi van????
2010. ápr. 2. 21:40
6/14 anonim válasza:
Ha probáltál valami fokozo dolgot akkor tudnád miért jo ez a zene___Progressive___
7/14 anonim válasza:
A progresszív azt jelenti, hogy előramutató. Ami általában ezt is jelenti, ha zenéről beszélünk. De ha elektronikában emlegetik, akkor az esetek többségében arról van szó, hogy egy adott DJ-set folyton változik, nem korlátozódik egy stílusra. Valami furcsa aberráció, hogy ez egyesek szerint progresszív.
8/14 anonim válasza:
azért jó a progressive meg ilyen fajta zene, mert sokat nem tudsz rajta gondolkodni...de mivel 20 percig ugyanaz az ütem megy felfogni igen!
9/14 anonim válasza:
jahh előző vagyok...HIP HOP HOORAY
10/14 anonim válasza:
Attól még jó nagyon a minimal is, hogy neked nemtetszik igen monoton de ennek is megvan a maga szépsége én meg a hands up feelinges zenéket utáltam mindigis mert olyan mintha a sebességmeggajdult volna...ha nem tetszik hát nemtetszik menj máshova:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!