Miért olyan menő manapság a house, progressive meg a minimal zene?
Figyelt kérdés
miért minden buliban ezeket nyomják??? most komolyan mire jó az h semmi szöveg csak fél órán keresztül ugyanaz az ütem megy semmi dallam nélkül??? tiszta f*s....bezzeg a régi jó hands up meg hardcore, rave, meg eurodance zenék....azokra lehetett bulizni.....2010. ápr. 2. 01:08
11/14 anonim válasza:
Azért, mert a mai pórnépnek csillogás kell, ahogy régen a római népnek a cirkusz.
12/14 anonim válasza:
Kérdezővel egyetértek, Eurodance a legbulisabb zene szerintem is, bár én nem szeretek bulizni,mégi el tudnám képzelni egy ilyen zenére a dolgot.Rave sem rossz, hardcore meg az egyik legjobb. Sajnos a mai világban a club zene is olyan lett mint a sivár sivatag,semmi hangulata az egésznek.A régi jó dolgok már nem annyira trendik,bár örök stílus,mindig lesz rajongótáboruk,de jönnek újabb,ötlettelen trendi cuccok,ezek ellen nem lehet mit tenni. Az új zenék engem sem fognak meg, nulla semmi az egész.
13/14 anonim válasza:
A zeneiízlés mindenkinek egyéni dolga...a minimal és aprogresszív még most se divat csak kicsit jobban átkerült az alapja a köztudatba...
14/14 anonim válasza:
mert elgondolkodtat,nem úgy mint az a sok sz@r amit hallgatsz-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!