Hogy megy a Black Friday? Sosem foglalkoztam vele úgyhogy nem tudom. (Kifejtett kérdés lent)
Figyelt kérdés
Szóval kuponok kellenek hozzá vagy mik? Vagy csak bemegyek mondjuk a media marktba és ki van írva hogy mi akciós és mennyire? Légyszi segítsetek. Gondolkozom egy fejhallgatón, és ha úgyis pont most lesz ez a nap gondoltam utána kérdezgetek.2017. nov. 19. 08:50
1/4 anonim válasza:
Változó, előfordul a kuponozás is, de általában csak simán leakciózzák a dolgokat.
2/4 anonim válasza:
Nálunk úgy működik, hogy egy normál napon 10k ft-os tárgyat black friday előtt feláraznak 15k-ra, majd black fridaykor ezt űthúzzák, és az "akciós" ára 11k-lesz.
Itthon ez az egész egy ordas nagy átverés, nem szabad bedőlni neki.
3/4 anonim válasza:
Neem, kuponokról még nem hallottam volna.
Éjfélkor elkezdődik a black friday, és xy termékeket leáraznak... De ne éld bele magad. Általában azokat szokták, amiket már alig veszik vagy szinte egyáltalán nem. Néhány bolt azt is csinálja, hogy black friday előtt felemeli az árát nagyon egy adott terméknek, és black fridaykor meg az eredetire "leárazza". :D
4/4 anonim válasza:
A Media Markt ezen a héten pénteken tartotta, egy héttel előre hozta pár másik áruházzal együtt. Úgyhogy erről már lemaradtál, ha megnézed a weboldalát akkor semmilyen reklám nincs már ami erre az eseményre utalna, pedig 5 nap múlva lenne, ami általában elég nagy reklámkampánnyal járna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!