Mi Mr. Busta-ról az őszinte, hosszan kifejtett véleményetek?
Nem hallgattam meg túl sok számát, vagy néztem meg túl sok videóját, amit mégis azt is csak a nagy szarozások miatt. Tőlem távol áll a Gangsta Rap, nem igazán értem/bírom a már-már kötelező elemeit, úgyhogy ennek fényében vedd csak figyelembe a véleményem.
Maguk a klipek nem igazán maradtak meg, de nem is az a lényeg, hanem a zene. Szerintem maguk a számok hangzás alapján "tucat rap" kategóriába tartoznak, nem mondanám feltétlenül rossznak, de jónak sem. Viszont a szövegeik számomra nagyon primitívnek hatnak. Főképp semmitmondó, nagyzoló, önfényező, és részint képmutató (számomra), ami miatt én inkább hanyagolom. Másik dolog (bár ez lehet csak szőrszálhasogatás, de engem iszonyúan zavar), a csapatának (vagy minek) a neve. Real TRILL Music. Lehet, hogy van valami ok, amit külső szemlélőként nem értek, de ennek ismerete nélkül csak annyit látok, hogy még írni sem tud.
Nagyjából ennyi lenne, lehet hogy amiket leírtam, műfaji jellemzők/kötöttségek, de nekem, mint laikusnak, ez jött át. Persze csak ez saját vélemény, mindenki azt hallgat ami neki tetszik, ésatöbbi.
Béke
Dalszövege egy szisztémán alakulnak,íztelen,szürke,átlagos és egyedül a klip és a cím más. És az a vicces,hogy azok a tinik,akik hallgatják,jobban szidják a mai fiatalokat,mint a múlbanélő "felnőttek". Egyedül a "mutatom a fukot" volt az,ami kiemelkedőbben mutatott,de a "pávagyerek" tiszta szégyen volt,xfaktorban is kidobnák és még én is jobban tudok "énekelni",pedig rühellek. Már előtte is volt egy Busta megjegyzem. Mindjárt jön egy rajongó és azt mondja,hogy "nem is tudjátok milyen ember!",miközben senki sem az embert fikázza,hanem a munkásságát.
Röviden:Igénytelen,íztelen,unalmas,túlhypeolt.
Mr. Busta, egy iszonyatosan béna rapper (nem tud rappelni), ellenben jó marketinges, jó üzletember. Szövegei: Alpári, primitív, trágár, obszcén, 30 db-os szókincs, nincs üzenet, semmitmondó és nagyot mondó, arrogáns és képmutató.
Ő és az RTM (=Rappelni Tanuló Majmok), pontosan olyan kamugengszterekből áll, mint akiket ő szokott fikázni. A rajongói szintén ugyanolyan pávagyerekekből áll, mint akiket ő szokott fikázni. Hatalmasnak tartja magát, mert, hogy ő 2
(A fenébe valamiért előbb elküldte az írást. Mindegy folytatom...)
... szóval ő büszke rá, hogy több mint 20 éve benne van a rapszakmában. Oké ez igaz, de attól még a teljes munkássága egy tartály fos. A magyar rap prófétájának/nagymesterének/legendájának/"magyar 2pac"-nak tartja magát, pedig a csávó a rím fogalmában nincsen tisztába. Rappelni nem tud, énekelni próbálkozik, de szar a hangja. Mivel csak a "g*c*", "p*na", "f**z", "szétb***lak", pitbull és real trill szavakat tudja csak ismételgetni minden számában, így nem nehéz egy évben kiadni 4-5 nagylemezt. Másról sem pofázik, hogy ő mekkora nagy valaki, holott ő maximum annyira gengszter, mint a vácrátóti TSZ-elnök. A kis 12-17 éves csicska takonyrambó kölykök istenítik, hiszen egy vagány tagot látnak maguk előtt. Mindenképpen negatív példakép. Kegyetlenül önző és képmutató. Ugye mindenki tudja, hogy elhunyt az ő édesanyja. Utálja ha valaki egy beef-ben vagy diss-ben, szidja az ő anyukáját. De bezzeg, ő más anyját azt megb*szná és leqrvázza. :D
Egy a tag egy SEMMI. Hiába a milliós youtube nézettség, az nem jelenti automatikusan azt, hogy jó is amit csinál. A ValóVilágnak is nagy a nézettsége a tv-ben, de attól még egy agymosó és primitív valóságshow. Ugyanez a Mr. Busta is.
És még mielőtt jönne a kedves kis taknyos Pukta-fanoktól, hogy "Miért Te mit tettél le az asztalra? Csinálj jobb zenét, mint ő, ha tudsz!!!"
...és a hasonló hőbörgések. Előre leszögezném:
Miért kellene NEKEM jobb zenét csinálnom, mint ő? Nem én akarok zenélésből megélni!!! Mr. Busta viszont ebből (is) szeretne megélni, így neki számolnia kell azzal (és nyilván számol is vele), hogy nem mindenki szereti az ő "zenéjét". Viszont véleményt mondhatok róla és a munkásságáról, hiszen én is hallgatok zenét, rap-et is. Pukta Úr is az embereknek zenél. Én is eldönthetem, hogy tetszik-e az ő zenéje avagy nem. Meg is indokolhatom, hogy miért nem tetszik a zenéje, a magam részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!