Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez haladó vagy profi szint...

Ez haladó vagy profi szint (zongora)?

2017. nov. 11. 19:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

A zongoratanulás.

Egyébként meg de, őt hallani, a rendező nyilatkozta, hogy egy csomó jelenetben meghagyták Gosling játékát, mert minden zenélés élő volt a forgatás alatt, nyilván a elsőként linkelt komolyabb darab alá a profi zongoristát vágták be.

2017. nov. 15. 13:05
 12/13 Mojjo ***** válasza:

@11: Igen, én is a komolyabb részre értettem a nem őt hallani részt, hisz a többit nem ismerem, meg utána sem néztem. Sorry, nem vagyok egy nagy filmes ember :)

Ha a zongoratanulás érdekel, akkor van egy remek jó youtube csatorna, az a neve, hogy piano tv.

https://www.youtube.com/channel/UCz0PmHG0RvQHazlEsFU-4uQ

Érdemes itt böngészni a videók között, mert zongoratanuláshoz is remek jó tippeket kapunk, valamint híres zeneszerzők műveivel is megismertet, illetve azzal, hogy milyen szinten mit érdemes tőlük tanulni.

2017. nov. 15. 13:13
 13/13 Mojjo ***** válasza:

De egyébként ne várd, hogy 3 hónap alatt eddig lehet jutni. Mint látjuk lehet, de ez kb egy a millióból. Egész kivételes érzék kell ilyen iramú fejlődéshez.

Ha nem tartozunk az egy a millióból körbe, a zongoratanuláshoz idő kell, sok-sok idő, alap dolgokhoz is. Viszont úgy gondolom, hogy minden perce élvezetes és nem is kell sietni sehova. :)

2017. nov. 15. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!