Ez haladó vagy profi szint (zongora)?
A zongoratanulás.
Egyébként meg de, őt hallani, a rendező nyilatkozta, hogy egy csomó jelenetben meghagyták Gosling játékát, mert minden zenélés élő volt a forgatás alatt, nyilván a elsőként linkelt komolyabb darab alá a profi zongoristát vágták be.
@11: Igen, én is a komolyabb részre értettem a nem őt hallani részt, hisz a többit nem ismerem, meg utána sem néztem. Sorry, nem vagyok egy nagy filmes ember :)
Ha a zongoratanulás érdekel, akkor van egy remek jó youtube csatorna, az a neve, hogy piano tv.
https://www.youtube.com/channel/UCz0PmHG0RvQHazlEsFU-4uQ
Érdemes itt böngészni a videók között, mert zongoratanuláshoz is remek jó tippeket kapunk, valamint híres zeneszerzők műveivel is megismertet, illetve azzal, hogy milyen szinten mit érdemes tőlük tanulni.
De egyébként ne várd, hogy 3 hónap alatt eddig lehet jutni. Mint látjuk lehet, de ez kb egy a millióból. Egész kivételes érzék kell ilyen iramú fejlődéshez.
Ha nem tartozunk az egy a millióból körbe, a zongoratanuláshoz idő kell, sok-sok idő, alap dolgokhoz is. Viszont úgy gondolom, hogy minden perce élvezetes és nem is kell sietni sehova. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!