Countryman kérdése:
Új Squaer stratocaster gitárom vibrátorkar le-fel használatakor azonnal elhangolódik. Mi okozza, mit trgyek ellene?
Figyelt kérdés
2017. nov. 8. 11:43
1/6 anonim válasza:
Olcsó gitár hangolódik el tremolózáskor
Satus kulcsokkal lehet javítani rajta egy picit de inkább fix húrlábas gitárt vegyél vagy drágább gitárt (70-80 körül van már használt)
2/6 anonim válasza:
Egy ilyen árkategóriájú gitár ennyit tud.
Egy profi, hangszerész általi beállítás segíthet rajta valamennyit, de tökéletes sosem lesz.
3/6 Waff válasza:
Lényegében nem éri meg vele foglalkozni. Olcsó tremolónak híg a hangolástartása. Szereld le a kart, és ne használd. Amúgy nem rossz gitárok a Squierok, viszont a tremoló (vibrátorkar :D) az felejtős rajta.
4/6 anonim válasza:
Ahogy ez előttem szólók is írták, az olcsó Squier gitároknál felejtős a tremoló.
Én azt tanácsolom, ne használd. Ékeld ki egy faékkel vagy ha nem boldogulsz vele, vidd el hangszerészhez. Pár perces munka.
6/6 anonim válasza:
Cseréld ki a tremolót wilkinson-ra (10ezer pénz újonnan) . Én így oldottam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!