Jazz tanulását hogy kezdjem? (gitár)
Figyelt kérdés
Évek óta gitározom egy Fender Straton, de jazzt még sosem tanultam. Ahogy utánanéztem neten, látom elég összetett téme, skálák, elmélet stb. és el sem tudom képzelni honnan és hogyan kezdjem.2017. jan. 8. 13:24
2/5 A kérdező kommentje:
És mi az eleje? Mik az alapjai?
2017. jan. 9. 14:00
3/5 anonim válasza:
Semmilyen zeneelméleti alapod nincs?
Azzal kéne kezdeni és utána haladni a jazz felé.
Mik a hangok, hangközök, hangolások, skálák, akkordok, módok, ésatöbbi, ésatöbbi.
4/5 anonim válasza:
Gyakoroljad a jazz futamokat, tele van vele a net. A hangközök fontosak, a ritmus egyszerű ha az benne lesz az ujjaidba akkor könnyen menni fog. Én ezzel kezdtem anno a gitárjátékot, egyből bele a közepébe, ráadásul mindezt csak hallás után,zeneelméletet nélkül. Azt se tudtam melyik hang micsoda.
5/5 Waff válasza:
Évek óta gitározol, és a skálák, elmélet új dolognak számít? Eddig miket tanultál/játszottál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!