Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy énekelhetnék jól?

Hogy énekelhetnék jól?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek énekelni, talán nincs is rossz hangom de énekelni nem tudok. Nekem sajnos nincs hetente vagy hetente többször pénzem énektanárhoz menni de szeretnék jól énekelni, mert nagyon szeretek és jó lenne ha ez a szeretett " hobbim " másoknak is tetszene. Valaki tudna trükköket, tanácsokat, imternetes oldalakat, videókat ajánlani? Természetesen én is kerestem és néztem párat, de lehet tudnátok még jókat ajánlani. Előre is köszönöm a segítő válaszokat. 20/N.

2017. nov. 7. 23:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez tanár nélkül nem megy... ezt külső hozzáértőnek hallania kell..

Másképp csak egy megasztár selejtező bikicsunáj leszel...

2017. nov. 8. 07:05
 2/4 vkka válasza:
Most énekelni akarsz vagy azt akarod, hogy másoknak is bejöjjön?
2017. nov. 8. 18:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Az első hülyeséget ír, ha van hallásod, akkor simán lehet egyedül is énekelni tanulni, plusz már van rengeteg szoftver, ami egyszerűen megmondja, hogy hamis, a hang, amit kiénekelsz vagy nem.
2017. nov. 8. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:
38%
Utolsó, kösz, így már értem mi ez a sok tehetségtelen félidióta mostanában...
2017. nov. 9. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!