A Rammstein énekese, Till Lindemann miért viselkedik olyan furcsán koncerteken és a klipekben?
Figyelt kérdés
Használ valami szert talán? Ugyanis elég "érdekesen" szokott megnyilvánulni minden fellépésén és klipjükben. Ugye metálegyüttesről van szó, így a hörgés, a mély hang, a botrányos szövegek és a sokkoló díszletek (művér, maszkok és társai) teljesen érthetőek. De Lindemannak mintha nem lenne tiszta minden mikor fellép, érdekesen rángatózik, darabosan mozog, a tekintete pedig mint valami pszichopatának. Használ valami drogokat vagy bármi gyógyszereket esetleg? Mert értem én hogy metál, de akkor sem szokott az ember normális esetben ilyen furcsán viselkedni.#együttes #videoklip #mozgás #szöveg #koncert #drog #rángatózás #Rammstein #Till Lindemann #furcsaság
2017. nov. 2. 22:08
1/7 anonim válasza:
Nos pont ez a lényege, a minél extrémebb megjelenés. :D
nem kell hozzá semmi, mindössze annyi, hogy rendesen odategye magát. :D
2/7 anonim válasza:
Ezt eddig észre se vettem XD pedig már vagy 7-8 éve ismerem a Rammsteint. Nem szed semmit, nyugi.
3/7 anonim válasza:
Am ti honnan tudjátok? Együtt buliztok velük a backstage-ban? xD
6/7 anonim válasza:
Szerintem kicsit nem komplett de nem baj nagyon adom a csávót
7/7 anonim válasza:
Nem kell ehezz szer. Elég, ha valaki őrrült. De így szeretjük! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!