Melyik a kedvenc Rammstein számotok, és miért pont az?
Figyelt kérdés
2017. okt. 30. 21:31
1/9 nikolsz válasza:
Du Riechst So Gut '98
Amerika
Engel
Mindegyiket szeretem és nem tudom miért. Jól hangzanak.
2/9 anonim válasza:
Talán az Ohne dich, ha egyet kéne megnevezni, de sok kedvenc számuk van.
3/9 anonim válasza:
Van egy pár: Sehnsucht, Wollt ihr das Bett in Flammen sehen, Ich will, Asche zu Asche, Der Meister...
4/9 anonim válasza:
Engel, Du Hast, Du Riechst so gut, Ich tu dir weh, Benzin, Mann Gegen Mann, Sonne, Feuer Frei, Ich Will, Links 234, Haifisch
és azért mert jó, tetszik
5/9 anonim válasza:
Konkrét kedvencet én sem tudnék mondani.
A Du riechst so gut a hangzás és a klip miatt abszolút kedvenc, a Mein Teil és a Wiener Blut a valós események miatt, a Weisses Fleisch az elborult szöveg miatt, a Stein um Stein, az Ohne dich és az Amour a romantikusabb szöveg miatt...
6/9 anonim válasza:
Az előbb leírtakat még kiegészíteném a Feuer Frei!-jal aztán nekem le is van írva :D
7/9 anonim válasza:
Engel,Mein herzt brennt,Sonne,Du hast,Mann gegen Mann..
9/9 anonim válasza:
1.Ich tu dir weh- a szövege miatt és annyira beteg az egész, valamiért ez fogott meg legjobban zeneileg is.
2.Mein teil
3. Pussy
De ezen kívül rengeteget szeretek még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!