Vannak itt Undead-esek? :3
A Bang Bang-et Johnny a fellegekbe repítette, olyan hangja volt benne, mint a régi szép időkben :33 :D
Én kimentem a postáért, kaptam is egy Soros-terves kérdőívet. :DDD
I PULL YOU TROUGH THIS BULLET
Amikor kijott az új album orgazmust kaptam hetvenötször legalább...
Aztán csak azért hogy a falremegtető hangerő nevű hangosságon bömböltethessek mindent be sem mentem az első két órára... Nem tom honnan szopok igazolást.
Na mindegy a lényeg pedig az hogy a harmadik órán sem voltam mert akkor peddig chillesen ereztem magam a ghost beachre es a bad moonra egyszóval rohadt jó :'DDDD
Hmmm... nem rossz ötlet, hétvégén én is "chillesen" hallgatom végig az albumot. ^^ A We Own The Night klippjétől előre félek, jó trip lesz :D
Legalább nem csak én vagyok ilyen elcseszett fanatikus, mikor a Day of The Dead kijött, és elkezdtem hallgatni, elájultam (komolyan), ennél szerencsére nem volt ilyen :DDD
Peddig, jár a keksz :D
Szerintem ez az egyetlen olyan eset, amikor nem bánom, hogy az emberek szívrohamközeli állapotba kerülnek. :DDD Valami van ebben a bandában, mert őket nem lehet csak simán kedvelni, vagy imádod, vagy lemaradsz a jóról. :3 :D
Sajnos eddig tudtam eljutni koncertre, de a kövire tuti elmegyek, innen nem jön valaki? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!